Reise

Trending:


Disse forlatte stedene er gjenvunnet av moder jord

Naturkreftene overgår uten problemer alle menneskeskapte konstruksjoner. Det kan kanskje ta noen år, men moder jord har gjenvunnet disse forlatte stedene som en gang ble brukt av mennesker av ulike grunner. Fra Kina til Ukraina har forskjellige arter av fauna og flora tatt over disse stedene, og gjort noen av dem til turistattraksjoner. Klikk her for å se de forlatte stedene som er gjenvunnet av moder jord.


Slik gikk det med «Pacific Blue»-stjernene

De ble superstjerner da «Pacific Blue» rullet over skjermen. Men hva gjør de nå?


Sandra Lyng satte musikken på pause - dette gjør hun nå

Artisten og ettbarnsmoren røper beite-bytte.


Derfor hjelper det å gå for løpeformen

Det høres kanskje rart ut, men gange blir stadig mer populært som en effektiv og skånsom treningsform. Hvis du bruker det i kombinasjon med løping, kan du – uansett nivå – styrke kroppen og unngå mange skader.


R. Kelly dømt til 30 års fengsel for menneskehandel

R&B-stjernen R. Kelly er dømt til 30 års fengsel for blant annet menneskehandel og seksuelle overgrep.


Dette kjøpte kjendisene med den første store lønningen

Biler, hus, møbler, mat og til og med veggtapet – klikk gjennom dette galleriet for å se hva noen av de største stjernene kjøpte etter at de begynte å tjene gode penger.


Finn ut hvem som egentlig skrev disse hitlåtene!

Viste du at mange velkjente låter egentlig ikke ble skrevet av artistene som gjorde dem berømte? Husker du "I Will Always Love You", filmmusikken fra "Bodyguard" (1992), som ble udødeliggjort av Whitney Houston? Dette er egentlig en nyinnspilling av en låt av Dolly Parton fra 1974! Beatles har også et par av disse på hit-samlingen, inkludert "Twist and Shout!" Alle kjenner vel "My Way" av Frank Sinatra? Vel, egentlig så er det en sang av den franske artisten Claude François! Overrasket? Ta en titt på resten av listen av berømte sanger og hvem som egentlig skrev disse!


Land som har skiftet navn

Det er blitt vedtatt at Makedonia skal skifte navn. Dette landet på Balkan skal hete Republikken Nord-Makedonia, som følge av en lang konflikt med nabolandet Hellas. Det er imidlertid ikke det eneste landet som har forandret navn, mange andre land har gjennomgått lignende navnedisputter. Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut hvilke land som har skiftet navn.


Kjendiser som har blitt utestengt fra andre land

Å være kjendis innebærer med mange fordeler, inkludert muligheten til å reise rundt i verden, men det betyr også at det er et høyere kontrollnivå rundt en kjendis oppførsel eller politiske holdning - og noen land tolererer ikke det. Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut hvilke stjerner som har blitt utestengt fra andre land!


Irriterende ting på sosiale medier: er du skyldig i noen av disse?

Sosiale medier er en del av mange menneskers liv, og som med alt annet, er det ting vi liker om det og ting vi ikke gjør. Enten vi innrømmer det eller ikke, vi har alle våre irriterende vaner på sosiale media. Det er alltid en type person som irriterer oss bare litt av en eller annen grunn. Bla igjennom galleriet og se om du kan forholde seg til noen av disse... eller om du er skyldig i dem.


Utrolige bilder av forlatte transportmidler fra hele verden

Det å se at naturen bryter ned kjøretøy laget av oss mennesker, kjøretøy som var selve bildet på menneskets utvikling, er et imponerende og ydmykt syn. Sjekk disse utrolige bildene av fly, båter, biler og lastebiler som må ligger glemt og forvitrer blant omgivelsene de befinner seg. (Foto: Richard Felix)


Tog og jernbaner som tiden glemte

Tog er en viktig form for transport i mange lang, men er også neglisjert i noen deler av verden, spesielt i ekstremt fattige land og land berørt av konflikter. Ta en titt på disse forlatte jernbanene!


Ikke gjør disse feilene på flyplassen

Mange kommer til de kritiske timene som fører opp til en tur, og så mye kan gå galt hvis du ikke er forsiktig. Lufthavnsskjermforsinkelser alene fører til at tusenvis av mennesker går glipp av sine fly hvert år, og det er mye penger ned i avløpet. Men det er måter å være forberedt på. Sjekk ut dette galleriet for å se de verste feilene du kan gjøre på flyplassen.


Iskrem kommer fra Iran, og andre matopprinnelser du ikke visste om

Verden rundt oss er stor, mangfoldig og gammel. Gjennom århundrene har kriger blitt kjempet, invasjoner har blitt utført, og sult har tvunget folk bort fra hjemlandet. All denne forflytningen av mennesker rundt om i verden har ført til kulturutveksling, som inkluderer ingredienser, retter og tradisjoner. Dette betyr at mye av maten vi kjenner og elsker har gått gjennom århundrer med forandring og utallige påvirkninger. Så maten du knytter til et bestemt land, kan faktisk ha kommet fra et helt annet sted. Bla gjennom galleriet og oppdag opprinnelsen til populære retter fra hele verden.


Røper detaljer fra natten før bryllupet: – Jeg følte jeg ville hjem

Kvelden før bryllupet ble ikke helt som forventet for Vendela Kirsebom.


Kjendiser som allerede var rike før de ble berømte

Berømmelse går ofte hånd i hånd med rikdom. Og mens noen av våre favorittkjendiser begynte økonomisk på bunnen, vokste andre opp i velstående familier og trengte ikke å bli kjent for at de skulle bli kalt rike. Klikk gjennom galleriet og ta en titt på kjente mennesker som allerede var velstående før de sto opp til stjernen.


Møt stjernene fra Hollywoods gullalder!

Perioden mellom 1920 og 1960 kalles ofte Hollywoods gullalder. Store navn som Cary Grant og Audrey Hepburn erobret filmverdenen med sine elegante og sjarmerende prestasjoner. La oss ta en titt på denne unike perioden i underholdningsbransjen!


Slo gjennom naken på filmlerretet: – Det var helt kaos

Dakota Johnson avslører utfordringer på «Fifty Shades»-settet.


De norske TikTok-stjernene åpner opp hjemmet til amerikanere som vil ta abort. Reaksjonene strømmer inn

Det er sterke reaksjoner rundt USA sin nye lovendring om abortloven. Nå viser også norske kjendiser sin støtte.


Gro Hammerseng Edin trosset politiets anbefaling: – Vil ikke gå og være redd

Den tidligere håndballspilleren dukket opp alene til markeringen mens kona Anja Hammerseng Edin var hjemme og passet barna.


Sommerpraten: Einar Tørnquist (39)

Einar Tørnquist blakker feriekassa til familien på en dag, og har kun én ting å si om sommerens mest overvurderte «sommergreie».


Johnny Depp er i Bergen: Fansen har jaktet ham i hele kveld

Det er 3000 solgte billetter til Jeff Becks konsert på Plenen i kveld. Men er det egentlig ham publikum vil se?


Utrolige europeiske destinasjoner som er overraskende billige

Tar du noen ganger deg selv i å dagdrømme om å reise på tur, men føler at du ikke har råd til å støtte ideen? Selv om den virkeligheten kan være ekte, trenger det ikke alltid være tilfellet. Europa tilbyr et mylder av reisemål du kan besøke uten å bruke opp alle pengene dine. Klikk gjennom galleriet og begynn å pakke!


Mange år med klapp og kos - dette er hunderasene med minst helseplager

Det å velge en hund som nytt familiemedlem kan være en være vanskelig, ettersom det er så mange aspekter som bør vurderes Hvor lett hunden sosialiseres, treningsbehov og barnevennlighet - er alle viktige egenskaper som potensielle hundeeiere på ta med i vurderingen. Men en annen viktig adferd som ofte blir oversett, er helse. Noen hunderaser er mer utsatt for visse sykdommer og kan derfor kreve mer pleie og flere turer til veterinæren enn andre. Heldigvis har nettstedet CertaPet listet opp de sunneste hunderasene som lever fullverdige liv hvis de får godt stell og pleie. Se igjennom galleriet for å se hvilke hunder som lever lengst.


Fem tips til å komme i gang med havsvømning

Svømming i sjøen er både super trening og en fantastisk naturopplevelse. Men det er noen ting du bør tenke på før du kaster deg uti på åpent vann.


Lilli Bendriss etter TV-program: – Jeg dummet meg ut så enormt

Deltakelsen i TV-programmet ble ikke helt som hun hadde sett for seg.


Depps elleville fotokontrakt: – Må ikke signeres

Johnny Depp skal spille to konserter i Norge denne helgen. Med seg har han en liste med beinharde krav til norske fotografer.


Anniken Jørgensen innrømmer: – Presset ut restylanen av leppen min i panikk

Influenseren innrømmer at påvirkningen av andre influensere i sosiale medier kan bli for mye til tider.


Tegningen til Frida gikk landet rundt på få timer: – Noe som omfavner alle

Etter masseskytingen natt til lørdag satte Frida Marie Grande seg ned for å tegne.


«Ex on the Beach»-Cristian etter første dag i retten: – Fikk angst av å se de tiltalte

Cristian Brennhovd og kjæresten Caroline Nitter møter pressen på realityevent etter en hel dag i retten.


Åpenhjertig Leah Isadora Behn: – Trist at jeg, og andre, tenker sånn

Leah Isadora Behn har tatt sosiale medier med storm de siste årene.


Velg riktig soundtrack til treningen

Musikk kan gjøre treningen lettere, men det er ikke uten betydning hva du hører på. Det kan du får vite mer om her, og vi punkterer også en myte om at man bør løpe etter BPM.


Denne forlatte franske landsbyen er alt annet enn stille

Litt over 10 km fra Charles de Gaulle flyplass ligger landsbyen Goussainville - Le Vieux Pays som ligner på en spøkelsesby. Fullt av forlatte hus og øde gater, sjekk ut atmosfæren i denne merkelige lille byen i Val-d'Oise.


Vaner som en kan bli alvorlige avhengig av

Avhengighet av alkohol, tobakk og koffein er trolig de vanligste, hverdagslige tingen å lide av. Det er imidlertid mange andre vaner, som kan virke harmløse, men som faktisk kan bli til skadelig avhengighet. Ta en titt på følgende bilder for å finne ut mer!


De helbredende egenskapene i supermat

Supermat er stappfull av næring. Frisk frukt og grønnsaker kan bidra til å forebygge og lindre en rekke helseproblemer, og forbedre helsen og det generelle velværet ditt. Velger du å spise sunnere, kan du unngå mange aldersrelaterte sykdommer som vi ofte tenker på som uunngåelige. Bla gjennom dette galleriet og lær om ulike matvarer som er helsebringende og gir resultater.


Tips som personlige trenere vil (og ikke vil) at du skal vite

Fra å miste vekt til å få muskler, kan personlige trenere hjelpe deg med å komme i form og oppnå dine mål. Men akkurat som alle andre yrker, er det forretningshemmeligheter de ikke vil at kundene skal vite. Klikk gjennom galleriet og få vite hva personlige trenere gjemmer for deg.


Kim Kardashian latterliggjøres på TikTok

Realitydronningen får gjennomgå i sosiale medier.


Sommerpraten: Anniken Jørgensen (26)

Anniken Jørgensen gledet seg til tidenes fineste sommer, men så måtte hun gjøre endringer.


De hemmelige måtene hunder kommuniserer med eierene sine på

Animal Channel har samlet en serie med signaler hunder gir og forklart hva de betyr. Vet du hva hunden din prøver å kommunisere når de ligger på føttene dine eller gir deg tøffene dine om morgenen? Bli overrasket over alt det hundene gjør for å kommunisere hvordan de har det i følgende galleri!


Slik slipper du jetlag på ferien

Unngå å føle deg som en zombie på ferien med disse triksene.


Åtte myter om styrketrening

Treningssenteret er fullt av gode råd om hvordan vi bør trene (eller ikke trene) for å få best mulig utbytte. Men det er ikke alt vi hører der forskerne er helt enig i.


Hudflettet datterens OnlyFans-konto. Nå følger ekskona etter

Denise Richards gjør som datteren og oppretter egen OnlyFans-konto.


De beste hunderasene å ha i en leilighet

Hunderaser, personlighet og det individuelle behovet til hunden er noe som må vurderes når du velger et kjæledyr. Hvis du bor i en leilighet, er det noen raser som passer bedre til din livsstil enn andre. Sjekk ut de beste hundene å ha hvis du bor i en leilighet.


Kjendiser du ikke visste at levde med kronisk sykdom

Noen kjendiser har vært gjennom tøffe tider før de oppdaget at de led av alvorlige sykdommer, som i noen tilfeller er uhelbredelige. Klikk gjennom galleriet og lær om kjendisenes kamp med kroniske sykdommer.


Kong Harald: – Forferdet over nattens skytetragedie

Kongen deler klar oppfordring til det norske folk.


10 ting som gjør folk mindre attraktive

Visste du at det finnes ting vi kan gjøre som frastøter andre? Vitenskap bekrefter at det er forskjellige væremåter som bør unngås om vi ønsker å bli likt. Sjekk hvilke!


Høy IQ: Dette er verdens smarteste land

IQ-tester ble utviklet tidlig på 1900-tallet som en måte å vurdere menneskelig intelligens, har lenge blitt brukt for pedagogisk læring, vurdering av intellektuell funksjonshemming og evaluering av søkere. Selv om det er blitt stilt spørsmål ved IQ-tester de senere årene, er de forstsatt veldig mye i bruk. IQ Research har samlet informasjon fra forskjellige land og beregnet deres IQ-gjennomsnitt. Bla gjennom galleriet og sjekk ut hvilke land som har et gjennomsnitt på over 90, regnet som normal eller gjennomsnittlig intelligens.


«Home and Away»-forbannelsen: Flere av stjernene led tragiske skjebner

Det er ikke bare på TV-skjermen det har oppstått tragedier for skuespillerne.


Slik reagerer kroppen din når du ikke har sex

De fleste kvinner og menn sier vanligvis at de er tilfredse med sexlivene sine. Det er imidlertid ikke alt man er enige om. For eksempel viser det seg at kvinner og menn har vidt forskjellige meninger om sex, og dette kan lett skape vanskeligheter i et forhold og føre til et mangelfullt sexliv. Hvordan reagerer kroppene våre på en mangel på sex? Klikk gjennom galleriet for å lære mer!


Hvilken hunderase bør du velge, basert på stjernetegnet ditt?

Å velge hund kan være krevende, men du kan gjøre beslutningen mye lettere ved å lære om hvilke raser som passer best til ditt stjernetegn. Hvis du sjekker stjernetegnet til noen du dater, hvorfor ikke finne ut om du og din livslange firbente venn også passer sammen? Klikk gjennom for å se noen av de beste potensielle valpene i henhold til tegnet ditt.