Livsstil

Trending:


10-åringens hjerte er knust når hunden stikker av – 2 måneder senere får han sitt livs overraskelse

Da en 10 år gammel gutt ved navn Tyler kom hjem en dag, fikk han plutselig en stor overraskelse. Familiehunden som hadde vært savnet lenge var endelig funnet. Når de så hverandre, var gleden enorm. ... The post 10-åringens hjerte er knust når hunden stikker av – 2 måneder senere får han sitt livs overraskelse appeared first on Newsner Norsk.


Oppdag de beste destinasjonene for blomsterelskere

Slutten av vinteren tar med seg skjønnheten og magien til våren. Blomstrende blomster gjør virkelig fantastiske landskap som ser ut til å tilhøre sider i en historiebok. Turister strømmer fra hele verden for å observere og sette pris på vårblomster. Ta en titt gjennom følgende galleri for å oppdage de beste destinasjonene for blomsterelskere.


De tragiske dødsfallene til berømte motedesignere

Mote er en tøff bransje. Den er markedbasert både på forbindelser og et stadig skiftende skjønnhetsideal. Når det er sagt, har det vært mange motepionerer som har klart å utmerke seg i bransjen, til tross for vanskelighetene. Dessverre ser det ut til at disse pionerene ofte møter en tragisk slutt, der mange har gått bort på spesielt triste og merkelige måter. Designere har blitt skutt, bukket under av sykdommer og flere døde under mystiske omstendigheter. Klikk videre for å møte designerne som døde på spesielt tragiske måter.


Kunstverkene til det plagede geniet Vincent van Gogh

Den nederlandske maleren Vincent van Gogh (1853-1890) er anerkjent som en av historiens mest berømte og innflytelsesrike kunstnere i den vestlige verden. Verkene hans er kjent for sine sterke farger og korte og parallelle penselstrøk – malerier som er blant de fremste eksemplene på senimpresjonisme. Bla gjennom dette galleriet for å se både de kjente og de mindre kjente verken til dette berømte, men plagede, geniet.


Kunstverk i ørkenen? La oss oppdage "Land Art", kunst som smelter sammen med naturen.

"Land art" er en samtidskunstform som kjennetegnes ved at kunstneren griper direkte inn i det naturlige terrenget. Utstillingen "Forever Is Now", som arrangeres årlig ved de store pyramidene i Giza og det omkringliggende platået i Egypt, er et unikt eksempel på hvordan "land art" kan forbedre og samhandle med omgivelsene. Gjennom bruk av naturlige materialer og samspill med omgivelsene har kunstnerne skapt slående verk som blir en integrert del av det naturlige landskapet. I denne artikkelen vil vi utforske utstillingen "Forever Is Now" og dens evne til å kombinere kunst og natur til en unik og stemningsfull opplevelse.


Spekemat tilbakekalles på grunn av salmonella-risiko

Pers Kjøkken trekker tilbake flere produkter. Årsaken er at det er påvist salmonella i kjøttvarer brukt i produksjonen av partier av disse varene.


30 bøker alle lyver om å ha lest

Til eldre du blir, til klokere tror folk at du er. Det er vel og bra, helt til de vil diskutere imponerende bøker. Du kjenner til dem: skrevet for mange år siden, kanonisert i kulturen vår, og permanent etset inn på studentenes leselister. Men mens du får panikk, og lyver om å ha lest den lange roman du trodde du hadde sluppet unna etter videregående, ikke vær så streng med deg selv. Det viser seg at det er en hel del mennesker som også lyver om å ha lest disse bøkene. Bøkene folk vanligvis lyver om å ha lest, er de som anses å være klassikere, den grunnleggende litteraturen som har forandret vår verden, faste deler av den sosiale zeitgeisten. Men hvem har tid til å lese alle de bøkene og samtidig lese ting skrevet i dette tiåret? Kanskje du løy fordi du har sett filmen, men vi vet alle at det ikke teller. Når det er sagt, det finnes noen tilfeller der filmen faktisk er bedre enn boken. Noen ganger har du bare lyst til å lese enkel prosa, kanskje av forfattere som har opplevd noe av det samme som du har. Det kan også være tilfelle at disse kanoniske bøkene bare ikke faller i smak! Det er litt kjedelig å oppdage, spesielt etter å ha lest titusen ord. Det er langt og lenge mellom folk som faktisk har lest alle klassikerne, og det er sannsynlig at de vil ha vanskelig for å holde så god orden på plottet og karakterene, at de ser rett gjennom løgnene dine. Og det er så mange løgnere! I en spørreundersøkelse med mer enn 83 000 svar, arrangert av Ranker, fortalte folk (anonymt, selvfølgelig) om bøkene de lyver mest om å ha lest. Sjekk ut dette galleriet for å se hvordan du havner i sammenligning.


MATKURS OG VINKURS: Smak og sammenlign en rekke spennende årganger fra Chianti Classico

Denne kvelden får du smake 10 forskjellige årganger av klassikeren Fontalloro fra Felsina, helt tilbake til 1990.


Drivhus: Utnytt plassen med denne innredningen

Eier du allerede drivhus eller planlegger du å kjøpe? Vi tipser om hvordan du innreder med hyller og tilbehør for best utnyttelse av plassen.


Slik leser du kroppsspråk som en ekspert

Idet kommunikasjon plutselig har gått over til å foregå gjennom videokonferanser, er det blitt vanskeligere å få med seg ikke-verbale tegn. Men å være i stand til å tolke kroppsspråk, er en ferdighet som er nyttig både på nett og ansikt-til-ansikt. Dette er fordi det vi sier så ofte ikke representerer hva vi virkelig føler. Her er noen vanlige kroppsfakter å være på utkikk etter hvis du prøver å få en dypere forståelse av hva som skjer med personen du snakker med.


Topp måltid kit selskaper å se på Inneholder amerikanske aksjer.

Måltidssett er esker med forhåndsmålte ingredienser for å fullføre fulle oppskrifter som blir sendt hjem til deg sammen med oppskrifter og tips. Derfra lager du noen av de enkleste middagene uten å måtte gå til matbutikken. Uansett hvilken type diett du følger, tilbyr måltidsleveringstjenester varierte alternativer, måltidssett kan komme så ofte du vil. Måltidssettselskapene på denne listen har et stort antall brukere. Denne listens ytelse...


Vår utrolige mikroskopiske verden i bilder

Har du noen gang lurt på hvordan verdenen vår ser ut under et mikroskop? Her er 25 bilder som åpner døren til et uutforsket univers som er usynlig for det blotte øyet.


Frokost: dagens viktigste måltid

Frokost er et viktig øyeblikk for å starte dagen på en god måte og også for å aktivere stoffskiftet. Enten søt eller velsmakende, bør frokost alltid spises, av mange grunner som vi vil illustrere i dette galleriet. Vi vil også utforske forskjellige typer frokost. Hvert land tilbyr faktisk forskjellige retter: i Kina finner vi dampede melboller i stedet for en croissant; i USA konsumeres pannekaker og sprø bacon. Vi vil i tillegg gi deg noen nyttige tips for å tilberede utmerkede retter også om morgenen. Og hva foretrekker du?


Den fantastiske blomstringen til magnoliaer i Milano. Bilder

Våren gjør også byene vakre når trærne blomstrer. I Milano er for eksempel magnoliaene på Piazza Tommaseo berømte. Dette torget ble fullstendig ombygd i 2017, og i den sentrale delen ligger hagene til Renata Tebaldi, den berømte sopransangeren fra 1900. Når våren kommer, blomstrer magnoliaene og hele området blir rosa, og tiltrekker seg innbyggere og turister som ønsker å forevige blomstringen med smarttelefoner og kameraer. Plantens navn er en hyllest til Pierre Magnol (1638-1715), en fransk lege og botaniker.


Fashion Trust US Awards, bilder av arrangementet

Fashion Trust US, den ideelle organisasjonen som arbeider for å finansiere og fremme unge designtalenter, arrangerte sin første prisutdeling tirsdag kveld på Los Angeles, og delte ut designpriser i seks kategorier.


Fantastisk dyreliv som er drevet til utryddelse

Utallige pattedyrarter er blitt utryddet siden 1500-tallet, ifølge International Union for Conservation of Nature. Det kommer nok ikke som en overraskelse at det er mennesker som har forårsaket mye av dette. Det som er mer oppsiktsvekkende er alle artene som har forsvunnet i løpet av de siste 100 årene. Bla gjennom galleriet, og ta en titt på de utryddede artene vi aldri vil se igjen.


Slik optimaliserer du Photoshop

Reagerer penselen tregt eller er det vanskelig å styre dokumentene på skjermen, bør du se her. Nå løser vi nemlig noen av de mest irriterende problemene i Photoshop.


Hva betyr ascendant i astrologi, og hva betyr det for deg

Du vet helt sikkert hvilket stjernetegn du er, men visste du at du også har et ascendant stjernetegn? Hvis ikke, har du nå muligheten til å finne ut mer! Ditt ascendant stjernetegn, også kjent som det stigende stjernetegnet, blir funnet ved å ikke bare se på fødselsdatoen din, men også på klokkeslettet og hvilken tidssone du ble født. Det finnes mange kalkulatorer online for å finne ut hva ascendant stjernetegnet ditt er. Ta deg et øyeblikk til å kalkulere ditt ascendant tegn, og klikk videre gjennom galleriet for å finne ut hva dette betyr for deg!


Forbedre spillingen din med Samsung Odyssey Neo G7

Hvis du har lett etter en seriøs forbedring for spillmonitoren din kan den nyeste episoden av Quick Look være av interesse for deg. Her titter nemlig Magnus på Samsung Odyssey Neo G7. Denne skjermen er hele 43 tommer, og har et mini-LED-panel som kan skryte av 4K og 144Hz. Den har også en responstid på 1 ms, noe som gjør den ideell for spill. Men for å se om denne skjermen er noe for deg kan du altså sjekke ut den nye episoden av Quick Look...


Nyttige tips for å redusere vannbruken

Det er mange måter å gjøre en forskjell når det kommer til vannbruk i sommer og resten av livet ditt!


Lego Bricktales har allerede begynt å feire påsken

Vi er vant til å se påskeprodukter i butikkene nesten fra begynnelsen av året, til tross for at påsken i seg selv ikke er før tidlig i april (rundt to uker unna). Nå klarer ikke Lego Bricktales å vente lenger heller. For spillet har nå introdusert en påskeoppdatering, som gir en rekke nytt innhold, alt med et vår- og påsketema. Via en pressemelding blir vi fortalt at gratisoppdateringen, som er tilgjengelig nå, har lagt til et nytt påskediorama,...


Ting du bør unngå når du ser etter en ny jobb

Kjenner du til alt du bør unngå når du skriver en CV til en ny jobb? Hovedregelen er: desto enklere, jo bedre! Klikk gjennom dette galleriet for å ut hva du bør gjøre for å få den jobben du virkelig ønsker deg.


Et skritt fra himmelen: dyr som lever i store høyder

Store høyder er et sted få våger seg til, men for noen dyr er det hjemmet deres. Disse høydeheltene lever og trives på steder der forholdene er ekstreme og overlevelse er en daglig utfordring. Fra fjellene i Asia til fjellkjedene i Nord-Amerika vil vi møte dyr som lever fryktløst i store høyder. Fra brunbjørnen til fjellgeita frykter disse dyrene ingenting. Vi vil oppdage hvordan de er tilpasset for å overleve i disse utfordrende miljøene, og hvordan de har utviklet de unike egenskapene som gjør dem perfekt egnet for livet på himmelens rand.


Hvorfor feirer vi påske?

Nå er snart påsken her igjen, men vet du hvorfor? Her får du kortversjonen.


Skjønnheten til våren over hele verden

Våren er nær, og bringer farge til både parkene og Instagram-feeder. Det er en undervurdert sesong, med klar himmel, blomstrende blomster og den spennende oppbyggingen til sommeren. Hvorfor ikke bli klar for sesongen ved å se hvor sensasjonell våren ser ut rundt om i verden? Klikk videre for å se vårens skjønnhet over hele verden.


Å ha mye penger gjør deg til en lykkeligere person: en vitenskapelig studie bekrefter dette

Hvor mange ganger har vi ikke hørt uttrykket "hvis jeg hadde mye penger, ville jeg ikke hatt noen problemer og vært lykkelig"? Og hvor mange ganger har vi i stedet blitt fortalt at penger ikke skaper lykke? Men hvem har rett? Ifølge en studie som nettopp er gjennomført, gjør penger faktisk lykke, innenfor visse grenser. Faktisk analyserte vitenskapen humøret til amerikanske arbeidere gjennom dagen, og resultatene viste at de som tjente høy lønn var mer fornøyde og fornøyde med livet enn de som tjente mindre. Forskerne startet fra forskjellige baser, men kom til de samme konklusjonene, selv om de til slutt innrømmet at penger ikke er den eneste måten å være lykkelig på.


TESTER: Sensasjonelt rimelig for verdens dyreste tørre riesling

5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.


Løper katten din bort fra hagen? Følg disse tipsene, og han vil aldri stikke av igjen!

Katter er dyr som elsker å utforske og ha det gøy utendørs, men deres nysgjerrige og eventyrlystne natur kan utgjøre en viss risiko, spesielt hvis de bor i et hjem med hage. Utilsiktede rømninger kan forårsake skade på naboenes eiendom, skape farlige situasjoner for katten selv og utgjøre en trussel mot dyrelivet. Det finnes imidlertid flere effektive løsninger for å beskytte katten din mot å rømme fra hagen. Dette fotogalleriet gir deg en oversikt over noen av alternativene som er tilgjengelige for å forbedre sikkerheten i hagen din og gjøre katten din lykkelig og fornøyd uten å måtte rømme. Å beskytte katten din mot risikoen ved å rømme fra hagen er viktig for dens velvære og sikkerheten i omgivelsene, så ikke nøl med å følge tipsene våre for å sikre maksimal beskyttelse og sikkerhet for ditt kjære kjæledyr.


Maine Coon, den rekordstore katten

Maine Coon er en rekordstor katt. Faktisk gjør den store størrelsen den til en av de største kattene i verden. Dens spesielle trekk er imidlertid at selv om det er en veldig stor katt, er den tam og har også en ganske føyelig og omgjengelig disposisjon. Hunnene av rasen Maine Coon veier mellom 4 og 6 kilo, mens hannene veier over 10 kilo. Maine Coon er en av de eldste naturlige rasene i Nord-Amerika og regnes generelt som hjemmehørende i Maine, som navnet antyder. Staten Maine anser den forresten som sin offisielle katt.


Moderne kongelige med en egen karriere

Det å kombinere kongelige plikter med en heltidsjobb er ikke lett. Imidlertid aksepterer noen kongelige å sette kronen og titlene til side for å prøve å leve et "normalt" liv, der de går på jobb akkurat som en hvilket som helst annen person. Klikk gjennom galleriet og møt de kongelige som har en egen karriere.


Pannelugg er tilbake: hvordan kjendisene rocker den nye hårtrenden

"Baby bangs" har blitt stadig mer fasjonable. Flere kjendiser har adoptert denne frisyren, som i noen tilfeller har blitt stjernenes varemerkeutseende! Sjekk ut de forskjellige typene pannelugg som brukes av stjernene, og bli inspirert!


Close-up Photographer of the Year: konkurransen som hyller skjønnheten i nærbilder

Vi er vant til å betrakte naturens skjønnhet bare på lik linje som med naturlandskap og åpne områder, men det er mye mer bak overflaten. Faktisk stopper vi sjelden opp for å se nærmere på detaljene i verden rundt oss. Close-up Photographer of the Year er en årlig konkurranse som feirer skjønnheten i nærbilder, det være seg mikro- eller makrobilder. Bildene som vurderes er rene og ryddige, komponert med få elementer i rammen eller med harmoniske farger. Rommet rundt motivet er en måte å oppnå det minimalistiske utseendet på, og en god balanse i bildet. Vi presenterer her vinnerne av de enkelte kategoriene, arbeider så vakre og utrolige at de virker uvirkelige.


Smarttelefonen din kan ta livet av deg - bokstavelig talt

Betale regninger, arrangere middag med venner eller finne kjærlighet - alt som bare er ett klikk unna. Teknologiske fremskritt har gjort livet enklere, og smarttelefoner er et perfekt eksempel på dette. I dag kan vi utføre mange oppgaver virtuelt, og som følge av dette har vi blitt stadig mer avhengige av telefonene våre. Ikke bare stoler vi på at de skal holde oss oppdatert på det som foregår rundt om i verden og kommunisere med mennesker, men mange av oss har også utviklet et menneskelignende bånd til telefonen. Med en slik positiv innvirkning i våre liv, er det lett å overse de skadelige effektene av for mye bruk av smarttelefoner. Fra å bli utsatt for stråling og bakterier, til effektene på vår psykiske helse, kan for mye bruk av mobiltelefoner og smarttelefoner faktisk føre til alvorlige helseproblemer. Klikk gjennom galleriet og se om du har opplevd noen av symptomene.


Elektrisk grill: Disse gjør de best i test

En elektrisk grill kan gi deg mye fleksibel grillglede for lite penger. Vi har funnet de aller beste!


Peanøttsmør: noen oppskrifter å prøve

Peanøttsmør er en fast vare i mange husholdninger, og med god grunn! Det er allsidig, deilig og fullpakket med proteiner. Men noen ganger kan vi bli sittende fast i et spor med måten vi bruker det på. Peanøttsmør er en allsidig ingrediens som kan brukes i en rekke oppskrifter. Fra søtt til salt, det er uendelige muligheter når det gjelder å innlemme peanøttsmør i måltider. Derfor har vi satt sammen en liste med fem forskjellige oppskrifter du kan prøve med ditt favorittglass med peanøttsmør.


Svisker: hvorfor er de bra for deg?

Svisker er en populær snack elsket av mange. Ikke bare er de deilige, men de er også utrolig næringsrike. Kanskje ikke alle vet at svisker faller inn i kategorien tørket frukt, ettersom de har mistet det meste av vannet. Svisker er en utmerket kilde til fiber, vitaminer og mineraler som er avgjørende for å opprettholde god helse. Faktisk inneholder en porsjon svisker 3 gram fiber, som er 12 prosent av det anbefalte daglige inntaket. Så hvis du leter etter en sunn og deilig matbit, trenger du ikke lete lenger enn svisker! Her er noen fordeler.


DAGENS RETT: Det blir god fredagsstemning med dette på menyen

Vi går for en rett med svinefilet som kan virke litt omstendelig denne fredagen. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.


Folsyre: i hvilke matvarer finner vi det?

Folsyre er et viktig næringsstoff som spiller en avgjørende rolle i utviklingen av en sunn kropp. Det er en type B-vitamin som hjelper kroppen med å produsere nye celler, inkludert røde blodlegemer. Folsyre er spesielt viktig under graviditet, da det bidrar til å forhindre fødselsskader i hjernen og ryggraden til babyen. Det er også gunstig for hjertehelsen, da det bidrar til å redusere nivåene av homocystein, en aminosyre som kan øke risikoen for hjertesykdom. Men hvor kan du finne dette viktige næringsstoffet? Heldigvis finnes folsyre i mange matvarer, både naturlig og i berikede produkter. Her er noen matvarer som inneholder folsyre.


Menstruasjonssmerter? Noen matvarer å unngå for ikke å gjøre det verre

Premenstruelt syndrom er en tilstand som rammer mange kvinner, og forårsaker en rekke symptomer som hodepine, irritabilitet, oppblåsthet i magen og fremfor alt menstruasjonssmerter. Sistnevnte kan være spesielt irriterende og hemmende, noe som gjør hverdagen vanskelig. Kosthold kan imidlertid spille en viktig rolle i å kontrollere disse symptomene, ettersom visse matvarer kan gjøre menstruasjonssmerter verre. I dette fotogalleriet utforsker vi seks matvarer som bør unngås under menstruasjonen for å redusere smerter og forbedre den generelle velværen under menstruasjonen. Hvis du lider av menstruasjonssmerter, er dette fotogalleriet det rette stedet å begynne for å lære hvordan du bedre kan håndtere kostholdet ditt og lindre symptomene dine. (kilde: bestlifeonline)


Vi tilpasser MacBook med dbrand-skall på de nyeste Quick Look

Hvis du leter etter en metode for å både tilpasse og stilisere den bærbare datamaskinen, samtidig som du legger til en beskyttende kvalitet på enheten din, kan fokuset i vår nyeste episode av Quick Look være av interesse. Fordi vi har fått tak i et dbrand laptop-skinn, og vår egen Magnus har slått den på MacBook-en sin og deretter delt en rekke tanker og meninger om hva som gjør dette tilbehøret så unikt. Sørg for å fange videoen nedenfor for å...


Selger populær drikke på Finn: – Det er ikke billig for sukkervann med smak

Mange ser en mulighet til å tjene noen kroner ved å selge den populære drikken på Finn.


8 afrodisiakum for en middag med litt mer krydret smak

Har du invitert noen spesielle til middag og leter etter en idé for å tilføre måltidet litt lidenskap ? I dette fotogalleriet utforsker vi åtte afrodisiakum, eller matvarer som kan øke lysten eller "kjærlighetsgleden" når de konsumeres. Disse matvarene har både psykologiske og fysiologiske effekter, og kan bidra til å vekke lidenskap og forbedre ytelsen under dyna. Noen matvarer er kjent for å ha disse egenskapene, mens andre har avgjort mindre av denne effekten: fra østers til havre, fra asparges til honning, her er åtte afrodisiakum for en lidenskapsfylt middag. (kilde: lifegate)


Kjendiser som har forsikret kroppsdelene sine

Kjendiser er stort sett talentfulle mennesker, men hvis vi skal være helt ærlige bunner mye av stjernestatusen deres i hvordan de ser ut. Et tiltalende utseende gir ofte en fetere lønnsslipp. Kjendisene gjør hva som helst for karrierene sine, og mange tar ut forsikringer som er verdt flere millioner dollar for å være sikre på at de får erstatning hvis det skulle skje dem noe. Det er ikke alltid lett å vite hvorfor de velger å forsikre bakenden sin eller en bart, men noen kjendiser er åpne om hvorfor de forsikrer visse kroppsdeler – for eksempel har noen oppgitt yrkesrelaterte risikoer eller en frykt for å bli bortført av romvesener. Sjekk ut noen av de dyreste kroppsdelene til de rike og berømte!


Solbriller til dame: Dette er årets trender

Solbriller er ikke bare et trendy tilbehør, de er også med på å beskytte øynene. Her finner du solbriller fra merker som Oakley og Ray-Ban.


UKENS DRINK: Denne drinken kan du lage hjemme, men opplevelsen blir ikke helt den samme som på Othilia

For det er ikke bare den isblå fargen som gjør at drinken North Pole er så populær.


Moncler for Alicia Keys: kolleksjonen og kampanjen, bilder

Med sin første Moncler-kolleksjon tar Alicia Keys oss til stedet der drømmer blir til. Inspirert av New York, men laget for en global scene, fanger plaggene energien, håpet og optimismen i byen gjennom de feiende silhuettene og dristige fargene på 1990-tallet. Alicias estetikk for denne kolleksjonen kombinerer det maskuline og det feminine i en androgyn og kjønnsnøytral kapsel. Spesielt er det Manhattan på slutten av 1990-tallet - håpets vugge, pre-millenial og fargerik gatestil - som direkte påvirker kolleksjonens stil. Sterke og sprudlende fargetoner som grønn, rød og lilla pop karakteristisk for Alicia vises på bevisst overdimensjonerte sporty silhuetter med tilbehør med nylonbøttehatter , topper i amerikansk stil og mikro-t-skjorter. Det er en livlig, men likevel sensuell garderobe.


Hvordan velge en godt moden avokado?

Avokado er en allsidig frukt som kan brukes i en rekke retter, fra guacamole til smoothies. I tillegg er avokado, rik på kalsium og kalium, gunstig for hjerte, nervesystem og tarmhelse. Det kan imidlertid være vanskelig å velge en godt modnet avokado, spesielt hvis du ikke er kjent med tegn på modenhet. En godt modnet, spiseklar avokado har en kremaktig, smøraktig tekstur. Her er noen tips om hvordan du velger en godt moden avokado.


Beste kaffe- og koffeinholdige drikkevareaksjer å investere i Inneholder amerikanske aksjer.

Kaffeindustrien leverer koffein til amerikanere og mennesker over hele verden for å hjelpe dem med å komme seg gjennom sine travle dager. Forbruket, produksjonen og prisen på kaffe har økt jevnt det siste tiåret. Denne trenden med vekst er slotted å fortsette godt forbi det neste tiåret. Selskaper på denne listen er sterkeste (mest koffeinholdige) kaffemerker i verden . Denne listens ytelse beregnes på en like vektet metode.


Utrolig skittent: disse gjenstandene er mer "farlige" enn toalettsetet

Hvis du måtte tenke på hva som er det skitneste stedet eller gjenstanden i hjemmet ditt, hva ville du svart? Toalettet? Kanskje dusjen, eller under sofaen eller hvitevarene, og du ville delvis ha rett. Dette er imidlertid ikke hele sannheten. Noen amerikanske undersøkelser har faktisk vist, gjennom vitenskapelige studier, at visse gjenstander i alles hjem faktisk er skitnere og mer forurenset enn toalettet eller gulvene. Tenk for eksempel på hvor ofte vi tar på visse gjenstander, kanskje så snart vi kommer hjem, uten å rengjøre dem, og deretter legger dem bort igjen. Du vil aldri tro hva du kommer til å se. Disse gjenstandene er virkelig skitnere enn toalettene våre, vær oppmerksom.


I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.

I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: ...