Livsstil

Trending:


30 fototips for nybegynnere

Hvis du liker fotografering, men er fortsatt nybegynner, kan mengden informasjon du må håndtere virke overveldende. Men ikke bekymre deg - her er noen nyttige tips for amatørfotografer!


«Barbie»-filmen skapte verdensmangel på rosa maling

Produksjonsdesigneren sier at verden gikk tom for rosa maling da de lagde filmsettet til den kommende «Barbie»-filmen.


Haaland forklarer pysj-stuntet: – Jeg er 196 centimeter høy og har langt blondt hår

Erling Braut Haaland gjorde seg bemerket da han ankom Manchester Citys gullfeiring ikledd en lysblå pysjamas. Nå forklarer jærbuen klesvalget.


Historiske personer med noen veldig rare vaner

La oss være ærlige: De fleste av oss har en del merkelige vaner. Men så er det noen vaner som er så rare at ingen forventer dem, spesielt når det involverer visse kjente personligheter i historien. Fra oppdagelsesreisende til diktatorer, komponister til kongelige, har alle disse minst én ting til felles, og det er noen veldig merkelige vane(r). Faktisk burde de til og med være berømte for disse rare vanene! Nysgjerrig? Klikk videre for å lese om uventede vaner hos kjente historiske personer.


Slik gjenbruker du kjøkkenrester

Ved å gjenbruke kjøkkenavfall sparer vi penger, samtidig som vi reduserer matsvinnet og bidrar til å beskytte miljøet. Det finnes mange kreative og praktiske løsninger vi kan ta i bruk på kjøkkenet for å gjenbruke avfall. Grønnsaksrester som grønne blader fra gulrøtter, selleri og fennikel kan for eksempel brukes til å lage supper, buljonger og sauser. I tillegg kan sitrusskall bli en utmerket base for tilberedning av sauser, parfymer og likører. Kaffegrut kan også gjenbrukes på kjøkkenet, som et effektivt eksfolieringsmiddel for huden eller som gjødsel for planter. Til slutt kan vi bruke gammelt brød til å lage kjøttboller, gratenger og krutonger. Ved å ta vare på kjøkkenavfallet sparer vi penger, samtidig som vi gir nytt liv til maten og skåner miljøet.


Mygg stikker oss også på grunn av oss selv: feil som bør unngås

Selv om det er lett å klandre myggen utelukkende for stikkene den gir, oppmuntrer vi ofte selv til deres tilstedeværelse gjennom svært vanlige feil. I dette fotogalleriet utforsker vi viktige aspekter ved myggøkologi, stedene der myggen vokser og feilene vi gjør som oppmuntrer til spredning. Vi vil gi detaljerte forklaringer for å gi en mest mulig fullstendig oversikt over hvordan vi kan endre vaner og atferd, og hva vi kan gjøre for å minimere kontakten med mygg og bevare velværen vår.


Matlaging på en trygg måte: Slik unngår du de vanligste risikoene

Kjøkkenet er et sted der det lurer ulike farer som kan sette sikkerheten vår på spill.Alt fra matforgiftning og ulykkesskader til brann og brannskader - kjøkkenet kan være et potensielt farlig miljø hvis man ikke tar de riktige forholdsreglene.I dette fotogalleriet ser vi nærmere på de vanligste farene på kjøkkenet og gir praktiske råd om hvordan du kan unngå dem. Ved å kjenne til disse farene og iverksette forebyggende tiltak kan vi nyte matlagingen trygt og uten bekymringer.


Fordelene med basilikum som du kanskje ikke visste om

I denne oversikten utforsker vi de ekstraordinære egenskapene til basilikum, en aromatisk plante som ikke bare kan brukes på kjøkkenet. Basilikum tilfører nemlig ikke bare et friskt pust til rettene våre, men har også en rekke helse- og velværefordeler. Oppdag hvordan basilikum kan forbedre fordøyelsen, fremme beinhelse, lindre stress, styrke immunforsvaret og mye mer. Gjør deg klar til å oppdage de ekstraordinære egenskapene til denne allsidige planten og hvorfor basilikum fortjener en spesiell plass i hverdagen din.


Noen tenker at norske kvinner og menn er helt likestilt. Virkeligheten er en annen

Norge sees som en ledestjerne innen likestilling, og vi liker å klappe oss selv på skulderen for nettopp dette. Realiteten at vi har et godt stykke igjen før vi oppnår reell likestilling her til lands.


Energidrikk kan ikke sammenlignes med sjokolademelk

Drikker du åtte liter sjokolademelk får du i deg om lag like mye koffein som i én boks energidrikk.


GUIDE: Lag din egen saft av syriner fra hagen eller blomster fra naturen

Det er utrolig hvor mye bedre hjemmelaget saft smaker enn den du kjøper i butikken.


Beste kaffe- og koffeinholdige drikkevareaksjer å investere i Inneholder amerikanske aksjer.

Kaffeindustrien leverer koffein til amerikanere og mennesker over hele verden for å hjelpe dem med å komme seg gjennom sine travle dager. Forbruket, produksjonen og prisen på kaffe har økt jevnt det siste tiåret. Denne trenden med vekst er slotted å fortsette godt forbi det neste tiåret. Selskaper på denne listen er sterkeste (mest koffeinholdige) kaffemerker i verden . Denne listens ytelse beregnes på en like vektet metode.


Hvordan spare penger i huset om sommeren

Sommeren er her, og det er på tide å spare litt penger. Nettopp, glem de store utgiftene, nå er det sesongen for å spare, om det er til et studie, ny bil eller boliglånsbetaling. Hvis du har varme somre, kan det være lett å bare slå på klimaanlegget og la det stå på hele dagen. Imidlertid kan det bli ganske kostbart å holde seg avkjølt om sommeren. Når det er sagt, det er mange måter å spare penger på om sommeren. Det kan kanskje høres kjedelig ut for noen, men å spare penger om sommeren kan faktisk være ganske morsomt. En stor del av sparing kommer med å administrere budsjettet. Start med å lage et sommerbudsjett hvor du kan organisere besparelsene dine, for sesongen der vi pleier å bruke mest. Sparing om sommeren kan hjelpe deg med å sette en ny standard for å administrere penger. Hvis du er uheldig å havner i en økonomisk krise, har du kanskje allerede erfaring med å få pengene tilbake. Nå for tiden kan vi nyte vifter og klimaanlegg, men tilbake i 1960 hadde bare 12% av amerikanske boliger klimaanlegg. Moderne familier kan oppnå halvparten av sine besparelser på klimaanlegg, men det er absolutt andre mer økonomiske måter å holde seg avkjølt på. Med alt dette i tankene, klikk gjennom for den ultimate veiledningen for å spare penger i sommermånedene. Med alt fra nedkjølende iskalde drinker til økonomiske fordelere med sommerfestivaler, vil denne listen med pengebesparende ideer gi deg mange ideer. Tross alt trenger ikke det å spare penger om sommeren å være et ork. Les mer om det ukjente potensialet i å holde lommene fylt gjennom den varmeste sesongen.


Maiskaker trekkes fra markedet etter funn av insektmiddel i maisparti

Det er gjort funn av insektmiddelet klorpyrifos i et parti mais som er ingrediens i Friggs maiskaker chiafrø og havsalt. Maiskakene trekkes fra markedet.


Topp måltid kit selskaper å se på Inneholder amerikanske aksjer.

Måltidssett er esker med forhåndsmålte ingredienser for å fullføre fulle oppskrifter som blir sendt hjem til deg sammen med oppskrifter og tips. Derfra lager du noen av de enkleste middagene uten å måtte gå til matbutikken. Uansett hvilken type diett du følger, tilbyr måltidsleveringstjenester varierte alternativer, måltidssett kan komme så ofte du vil. Måltidssettselskapene på denne listen har et stort antall brukere. Denne listens ytelse...


Ti viktige grunner til å spise mandler hver dag

Mandler inneholder mange næringsstoffer og er blant de mest populære nøttene i verden. De har sin opprinnelse i Sentral-Asia og er nå utbredt over hele verden, og de har mange fordeler for kroppen vår. Mandler er et godt og sunt mellommåltid fullt av næringsstoffer. I tillegg kan du erstatte en del av det vanlige melet med mandelmel når du tilbereder ulike bakte desserter - dette vil gjøre dessertene sunnere, men også mykere.Mandler er rike på vitamin B1, B2 og vitamin E. I tillegg til vitaminer er det ingen mangel på mineraler som mangan, magnesium, kalsium, kobber, fosfor og sink.La oss sammen finne ut ti grunner til hvorfor du bør spise mandler hver dag.


Hårtap? Ti undervurderte ting som kan forårsake det

Hårtap rammer mange mennesker over hele verden. Årsaken tilskrives ofte genetikk eller aldring.Det finnes imidlertid mange andre årsaker som kan føre til hårtap, og som ofte blir fullstendig undervurdert. I dette fotogalleriet utforsker vi noen av de mindre kjente faktorene som kan påvirke hårets helse. (Kilde: webmd.com)Finn ut hvordan stress, kosthold, bruk av kjemiske hårpleieprodukter, overforbruk av stylingutstyr og andre faktorer kan skade håret og redusere hårets tetthet og helse.


Digital sårbarhet som rammer de aller mest sårbare

Det er helt hjerteskjærende at en teknisk feil kan ha fått store konsekvenser for sårbare barns liv.


I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.

I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: ...


De mest ensomme tingene i universet

Moderne mennesker er uten tvil de som er mest kjente med ensomhet, da det har vist seg å være en stadig større følelse til tross for våre avanserte former for kommunikasjon Det er derfor disse historiene kommer til å slå hardt ut mot tårkanalene. Klikk gjennom for å lære om de forskjellige tingene og skapningene som har blitt overlevert den tragiske skjebnen om å være alene.


DAGENS RETT: Det kan bli dette om de yngste står for middagen i dag

Pølser fra grillen kan serveres med annet enn brød eller lompe. Denne kombinasjonen er alltid populær blant barn i alle aldre.


Her kan du se noen av de vakreste statuene fra antikken

Noen statuer er sanne mesterverk, historiske vitnesbyrd om fortiden på det europeiske kontinentet, der de klassiske sivilisasjonene blomstret.Disse statuene beundres over hele verden for sin skjønnhet, for den trofaste gjengivelsen av virkelige detaljer og for sin storhet: Mange av dem er faktisk mer enn to meter høye nettopp for å gi større majestet.Her kan du beundre noen av antikkens vakreste klassiske statuer, fra den greske til den romerske verden.


Fem raske ideer til middag

Å tilberede en rask middag til familien eller gjestene dine kan virke som en krevende oppgave, men i enkelheten til noen oppskrifter finner vi de beste løsningene. Lite tid til å forberede seg, lite lyst til å begynne å lage mat på grunn av sommervarmen, men vi ønsker ikke å gi avkall på smak og gjøre et godt inntrykk på gjestene våre. I dette galleriet har vi samlet fem enkle og appetittvekkende middagsoppskrifter med ingredienser som er lette å finne, og som vil hjelpe deg på sommerkveldene.


Hva er det eneste dyret som kan overleve i verdensrommet?

En av de mest fascinerende kurisoitetene knyttet til dyr dreier, seg om følgende spørsmål: Finnes det arter som kan overleve i verdensrommet? Det ser ut til at spørsmålet kan besvares bekreftende. Denne arten finnes, og det er tardigrader (også kalt bjørnedyr på norsk). De er helt spesielle dyr i sitt slag, med så unike egenskaper at de, i hvert fall så langt vi vet, er de eneste artene som kan overleve de ekstreme forholdene i verdensrommet. Bjørnedyrene er nemlig svært hardføre og tåler svært tøffe miljøer med ekstreme temperaturer.


Apple lanserer AR-briller

Tek-giganten Apple har presentert et nytt produkt: Briller som blander virkelighet og virtuell virkelighet.


Ti av verdens største hunderaser

Det finnes mange hunderaser i verden, hver med sine egne egenskaper som gjør dem unike. Blant egenskapene som kan påvirke valget av hund er også størrelsen, som noen ganger kan være helt enorm!Mange mennesker elsker store hunder, men på grunn av størrelsen krever de spesiell omsorg og oppmerksomhet, og de krever åpenbart mye plass for å holde seg i form.Selv om hunder kan være svært høye, betyr ikke det at de nødvendigvis må være massive: Noen raser er høye, slanke og langlemmede, mens andre nødvendigvis er robuste og mer imponerende. Her er 10 av verdens største hunderaser.


Turskjørt til dame: Årets trendplagg til fjellturene

Utforsk naturen med stil og komfort i et turskjørt for damer. Velg blant populære skjørt som Lomsheim fra Stormberg eller Concord fra Amundsen.


Oppdag verdens mest imponerende fjellparadiser

I alle verdenshjørner finnes det fantastiske landskap som alle reiselystne drømmer om. Mange landskap består av naturlige fjellunderverk, og er populære blant de fleste. De kan være utrolig vakre og fascinerende. For klatrere er det en opplevelse å bestige disse fjelltoppene, og andre naturelskere kan også nyte de fantastiske fjellformasjonene. Klikk gjennom dette galleriet og la deg overraske av de mest utrolige fjellene i verden!


Hvordan beskjære hekk: Stell og vedlikehold av hekk

Er du usikker på hvordan du skal beskjære og vedlikeholde hekken din? Kanskje til og med når den i det hele tatt skal klippes? Her er svaret.


Menns emosjonelle behov i et forhold (og hvordan imøtekomme dem)

Det snakkes mye om emosjonelle behov generelt, men utgjør de forskjell mellom menn og kvinner? Vel, ifølge eksperter gjør noen av dem det. Men, i motsetning til kvinner, blir menns emosjonelle behov ikke like ofte diskutert. Selvfølgelig er noen av behovene deres lignende de til kvinner, men det er noen få forskjeller når det gjelder ting som får menn til å føle seg elsket og tilfredse i et forhold. I dette galleriet dykker vi ned i menns emosjonelle behov og hvordan du kan imøtekomme dem, slik at dere begge kan ha et mer tilfredsstillende forhold.


Dette skal du gjøre hvis det begynner å brenne

Prøv å slokke brannen hvis du tror at du kan håndtere den. Bruk et brannslukningsapparat og sikt mot gløden, ikke flammene.


Advarer om grillkjøttet hos Rema 1000, Kiwi og Extra: – Vi er utrolig lettlurte

Kjendiskokk Eirik Lillebø advarer mot triksene som gjør at du betaler kjøttpris for vann.


Menn som hater regnbuer

Hva er det med Pride som gjør godt voksne mennesker så usikre på seg selv?


Rester av forhistorisk menneskeskjelett funnet: kan være så gammelt som 3000 år gammelt

På Cariadeghe-platået i Serle, i Brescia-området i Italia, har speleologer gjort et uvurderlig funn: et perfekt bevart gammelt skjelett av en kvinne som levde i jernalderen, mellom 10. og 6. f.Kr.Kvinnen, kalt Masha, ble funnet i en hule på 12 meters dyp, i et stort hulrom som trolig ble brukt som overvintringssted for dyr. Sammen med kvinnen ble det også funnet rester av en bjørn som hadde vært utdødd i 30 000 år.Cariadeghe-platået var allerede i overskriftene for noen måneder siden, da ulike grupper av speleologer var i ferd med å gjennomføre ekspedisjoner for å lete etter vann i områdets kompleks av uutforskede underjordiske huler, og også en måte å utnytte dette vannet på, noe som ville løse flere av regionens vannproblemer.


De søteste hunderasene, rangert

Hunder er bedårende, og det virker helt umulig å velge en favoritt når det gjelder hvem som er søtest. Likevel har Town & Country forsøkt, og laget en endelig rangering av de 25 søteste hunderasene. Klikk deg gjennom galleriet for å se alt fra fluffy valper til stilige hunder med tilbehør. Bare ikke adopter alle samtidig!


Grunner til at folk ikke liker deg (noen er din skyld)

Har du noen gang spurt deg selv hvorfor folk ikke liker deg? Eller har du noen gang hatt følelsen av at alle hater deg? Selv om dette sjelden stemmer med virkeligheten, kan det noen ganger føles slik. Selvfølgelig vil ikke alle like deg, akkurat som du ikke vil like alle andre. Vi er mennesker, vi har våre ulikheter, uforenligheter og selvfølgelig fordommer. De konkrete grunnene til at folk ikke liker deg kan variere, men selv om du kanskje ikke ønsker å endre grunnene som ikke er din feil, kan det være lurt å gjøre noe med de som er det. Klar for litt (potensielt vanskelig) selvanalyse? Klikk videre.


Klippe hunder og katter om sommeren? Kanskje ikke alle vet dette, men det ville være bedre å ikke gjøre det.

Endelig er sommeren her, og vi begynner å kjenne den første varmen. Den stekende solen kommer med sin voldsomhet, og det er ikke bare mennesker som kjenner varmen, men også kjæledyr, og kanskje hunder og katter mest av alle. Mange kjæledyreiere tror at de gjør kjæledyrene sine en tjeneste når de klipper pelsen, men dette er faktisk noe som av en rekke spesifikke grunner ikke bør gjøres, eller rettere sagt, bare bør gjøres under spesielle omstendigheter. Hunder og katter regulerer nemlig ikke temperaturen på samme måte som oss, og pelsen tjener nettopp til å regulere temperaturen i kroppen.


Solkrem og hudkreft: Seks viktige tips for trygg soling og valg av solbeskyttelse

Beskyttelse mot solen er essensielt, slik tar du de riktige valgene.


Ansiktsrens: tips for sunnere hud

Daglige forurensninger, kjemiske produkter, kosmetikk og stress kan virkelig slite på huden din. Ansiktshuden kan akkumulere urenheter som bare en dyp rensing kan fjerne. I tillegg til å behandle innebygd smuss og bekjempe frie radikaler, skaper en ansiktsrens glatthet og lenger levetid for cellene i huden din. Her er noen av tingene du kan gjøre for en vellykket hjemmelaget ansiktsrens.


Fem frokostblandinger med høyest proteininnhold. Hvilke er disse?

Protein er viktig for kroppens utvikling, og kornprodukter er matvarer som er svært rike på plantebasert protein. Korn som havre, spelt og quinoa er en utmerket kilde til protein.Alle disse kornslagene er svært allsidige og kan brukes i mange oppskrifter, fra frokost til middag. Ved å innlemme dem i kostholdet ditt kan du få i deg flere næringsstoffer og balansere kostholdet ditt, alltid i riktige mengder, slik at du kan nyte godt av fordelene.La oss finne ut hvilke fem frokostblandinger som har det høyeste proteininnholdet.


Farer i hjemmet for katten: Slik unngår du å sette kattens liv i fare

Hjemmet kan være et potensielt farlig sted for katten din, noe du må være klar over.Denne oversikten viser noen av de potensielle farene som kan true kattens sikkerhet og helse; finn ut hva du bør unngå og hvilke forholdsregler du bør ta for å sikre et trygt miljø for din kjære katt.Å bli mer bevisst på hva som er farlig i hjemmet ditt og hvordan du kan beskytte katten din mot potensielle farer, er avgjørende for å bevare kattens helse: Det kan utgjøre hele forskjellen i kattens liv!


Er hunden din smart? Det kan denne rangeringen over intelligente hunderaser fortelle deg

Hunderaser er oppdelt i alle typer kategorier for å hjelpe eiere å avgjøre hvilke rase som passer best for dem. En av disse kategoriene er intelligens, noe som kan være nyttig når du leter etter en arbeidshund, eller av andre årsaker. Nettstedet Dog Breeds List rangerer raser ut i fra dyrenes evne til å forstå og adlyde på første kommando. For eksempel trenger de som er blant topp 10 færre enn fem gjentakelser og adlyder på første kommando 95% av tiden. Klikk gjennom galleriet og finn ut hvordan din beste venn gjør det på rangeringslisten.


Morsomme katter som får deg til å smile

Hvis du elsker katter og er på jakt etter en dose katteglede, har du kommet til rett sted. Dette fotogalleriet er dedikert til de fantastiske pelskledde skapningene som befolker hjemmene våre og gir oss øyeblikk av ren glede. Med alt fra morsomme grimaser til morsomme positurer er disse 14 kattene klare til å fange oppmerksomheten din og få deg til å smile. Vi har plukket ut de morsomste og mest finurlige øyeblikkene for å gjøre dagen din litt mer katteaktig og bekymringsløs. Uansett om du er katteelsker eller bare er ute etter en pause fra hverdagens stress, vil dette fotogalleriet få deg til å føle deg vel og sette pris på den komiske og sjarmerende siden ved disse ekstraordinære dyrene. Du vil oppdage en rekke ulike raser og personligheter, men alle har én ting til felles: evnen til å få deg til å smile. Gjør deg klar til å fordype deg i en verden av ren kattemoro!


Frankrikes berømte klosterøy feirer 1000-årsjubileum

Ved høyvann ser Mont-Saint-Michel ut til å stige rett opp av havet ved kysten av Normandie. I år er det 1000 år siden klosterets grunnsteinen ble lagt ned.


Ny Barbie-kolleksjon før filmpremiere

Leketøysgiganten Mattel lanserer en ny Barbie-kolleksjon før spillefilmen om verdens mest berømte dukke har premiere i sommer.


Radioprofilen freser mot kjønnsnøytrale garderober: Dette sier Sats

Nyheten har skapt splittelse blant det norske folk.


Hvorfor er kondom så upopulært?

Mitt inntrykk er at mange rett og slett ikke er så redd for bli smittet.


Nyt italiensk mat og vin i en stemningsfull omgivelse.

Drøm deg bort til vakre Italia. Med italiensk mat, vin, atmosfære - og ikke minst en italiener med enorm vinkunnskap, blir dette en minnerik aften du sent vil glemme.


Minimalistiske triks som hjelper deg å rydde opp i rotet

Leter du etter måter å forenkle livet ditt på? Se ikke lenger. Disse minimalistiske triksene vil gjøre livet ditt lettere. Klikk gjennom galleriet og begynn å maksimere livet ditt i dag.


UKENS DRINK: Bruk løvetann til noe veldig godt og leskende

Lager du løvetannsirup av det forhatte "ugresset" - får du garantert en ny opplevelse.