Reise

Trending:


Den fascinerende historien bak Amerikas mest mystiske slott

I motsetning til popular tro er Europa ikke det eneste stedet å finne imponerende slott. Fra 1923 til 1951 konstruerte en mann enkelthånds et storslått slott av 1.100 tonn koralbjelker som et testament til sann kjærlighet. Coral Castle i sørlige Florida er fortsatt en arkitektonisk anomali som fortsetter å baffle designere og forskere rundt om i verden. Klikk gjennom for å dykke inn i den fortryllende historien om en amerikansk fengslende strukturer.


Land som har skiftet navn

Det er blitt vedtatt at Makedonia skal skifte navn. Dette landet på Balkan skal hete Republikken Nord-Makedonia, som følge av en lang konflikt med nabolandet Hellas. Det er imidlertid ikke det eneste landet som har forandret navn, mange andre land har gjennomgått lignende navnedisputter. Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut hvilke land som har skiftet navn.


Helt godkjent av verdensstjernen

Kanskje er det noe med luften i Trøndelag. Rapportene om krisekonsert i Malmö gjorde seg hvert fall ikke gjeldende i Trondheim.


De hemmelige måtene hunder kommuniserer med eierene sine på

Animal Channel har samlet en serie med signaler hunder gir og forklart hva de betyr. Vet du hva hunden din prøver å kommunisere når de ligger på føttene dine eller gir deg tøffene dine om morgenen? Bli overrasket over alt det hundene gjør for å kommunisere hvordan de har det i følgende galleri!


Eksmannen med oppsiktsvekkende uttalelser: Hevder farens vergemål reddet Britney Spears

Nakenuttalelser skal ha ført til krangling i Spears-familien.


Selvmål, skadebonanza og kjendiser: Slik gikk kjendiskampen

En rekke av landets fremste kjendiser er samlet for å spille årets «viktigste» fotballkamp.


Michael Andreassen om barnas oppvekst: – Jeg var en dårlig pappa

Én spesiell hendelse fikk profilen til å si farvel til alkoholen.


Fordeler og ulemper ved å kjøpe elbil

Elektriske biler har kommet for å bli. De første moderne modellene landet på markedet på 90-tallet, men det var først ti år senere at masseproduksjonen av elbiler tok av. Hvor mye vet vi egentlig om elbiler? Hva er fordelene og ulempene ved å kjøpe en? Hvis du har tenkt å skaffe deg ny bil, er det best å være fullt informert før du tar dette valget. Klikk gjennom galleriet for å få en oversikt over fordelene og ulempene ved å kjøpe en elbil.


Lupus: forstå den mystiske sykdommen som påvirker flere kjendiser

Lupus er en autoimmun sykdom som påvirker immunsystemet og gjør det angripe ditt eget kroppsvev, forårsaker betennelse og forandringer i funksjonen til noen organer. Det er flere kjendiser som har vært åpne om deres erfaring med den sjeldne sykdommen. Sjekk ut galleriet for å forstå mer om sykdommen og noen av stjernene som lider av den.


Selvmål, skadebonanza og straffekonk: Slik gikk kjendiskampen

En rekke av landets fremste kjendiser er samlet for å spille årets «viktigste» fotballkamp.


«Rideren»: Dette krever Justin Bieber før konserter

Den canadiske sangeren krever mer enn bare litt potetgull før han skal opptre.


Kjendiser som faktisk er skyldige i drap

Vi hører mye om de glamorøse livene til de rike og berømte, men det finnes noen feil de ikke kan slette. Sjekk ut dette galleriet for å se menneskene du aldri hadde drømt kunne være skyldige i drap.


Kjendiser som har blitt utestengt fra andre land

Å være kjendis innebærer med mange fordeler, inkludert muligheten til å reise rundt i verden, men det betyr også at det er et høyere kontrollnivå rundt en kjendis oppførsel eller politiske holdning - og noen land tolererer ikke det. Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut hvilke stjerner som har blitt utestengt fra andre land!


Byene med det beste været i verden

Disse byene kan skryte av et mildt og varmt klima hele året rundt. Byene ligger i alle verdenshjørner, og det betyr at du kan utforske mange forskjellige steder på dine ferieturer som garanterer sol og varme. Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut hvilke byer som har et mildt klima og som passer å besøke uansett sesong. Se også de varmeste byene i verden hvor du garantert kommer til å svette. Ta en titt!


Derfor er japanske kniver så unike

Japanske kniver er populære i det norske markedet, men hva er det som gjør dem så spesielle?


Full krangel før Biebers Norges-besøk: - Veldig uheldig

Forsøker å kneble pressen - møter sterk motstand.


Frank Løke er tilbake på norsk jord etter K2-eventyret: – Har ikke nådd limiten min ennå

«Action Frank» er tilbake i Norge etter å ha besteget «verdens farligste fjell». Det er spesielt familien glade for.


Rare merkedager som feires rundt om i verden i august

Alle har hørt om viktige markeringer som den internasjonale kvinnedagen og valentinsdagen, men visste du at det finnes en dag som er spesielt dedikert til rengjøring av gulv? Klikk gjennom dette galleriet for å se de rare merkedagene som feires i august måned.


Hva ville skjedd hvis månen ikke eksisterte

Månen er en av de tingene vi tar for gitt. Den har alltid eksistert, og det er trolig at den vil fortsette med det i millionvis av år. Vi er så vant til å titte opp på nattehimmelen og se jordens satellitt at det er vanskelig å forestille seg hvordan det hadde vært uten den. Men hva ville skjedd om månen ikke hadde funnes? Klikk gjennom galleriet for å oppdage mer om dette.


Kjendiser du ikke visste hadde kongelige forfedre

Disse kjendisene er direkte knyttet til den britiske kongefamilien eller med en staselig slektstre. Klikk på dette galleriet for å finne ut mer om de aristokratiske båndene!


Frank Løke om den kryptiske romansen: – Vi oppfører oss som kjærester

Nylig klatret han det «farligste fjellet i verden». Men på privaten har han bergtatt en spesiell person.


De eldste bildene av våre største byer

På bilder står tiden stille. Øyeblikket du fanget forblir det samme for alltid, og gir fremtidige generasjoner et glimt av hvordan livet var den gangen. Det er fascinerende å se gamle bilder av kjente byer – med mennesker, bygninger og samfunn som har gått tapt. Her er noen av de eldste bildene fra verdens største byer, fra Tokyos kanalveier til Rio uten Kristusstatuen.


Skuffet over eget realitykonsept: – Forventet større interesse

«Paradise»-deltakerne er usikre på om det nye realitykonseptet har slått an hos publikum.


Amerikanske matvarer som er forbudt rundt om i verden

Amerikanernes mat og matvaner kan virke som et unikt fenomen, og er helt annerledes enn i andre land. Det som er mest oppsiktsvekkende er at det selges et utall matvarer med ingredienser som de amerikanske forbrukerne ikke har noe kunnskap om. Sjekk ut dette galleriet som er basert på en liste fra Mic, for å se hvilke amerikanske matvarer som er forbudt rundt om i verden.


Bieber-feber: Fansen camper i flere døgn for popstjernen

Fansen trosser vær og vind for å sikre seg den beste plassen til Bieber-konsert.


De beste filmene som vil inspirere deg til å reise i sommer

Sommeren er rett rundt hjørnet og lokker med sol, bad og late dager. Det betyr at det er på tide å planlegge årets ferie. Sjekk ut dette galleriet med tips om filmer som er spilt inn på vidunderlige steder, og som vil inspirere deg til å bestille flybilletter på et blunk!


Disse forlatte stedene er gjenvunnet av moder jord

Naturkreftene overgår uten problemer alle menneskeskapte konstruksjoner. Det kan kanskje ta noen år, men moder jord har gjenvunnet disse forlatte stedene som en gang ble brukt av mennesker av ulike grunner. Fra Kina til Ukraina har forskjellige arter av fauna og flora tatt over disse stedene, og gjort noen av dem til turistattraksjoner. Klikk her for å se de forlatte stedene som er gjenvunnet av moder jord.


Disse kjendisene er «Skal vi danse: All stars»

Flere historiske «Skal vi danse»-kjendiser gjør comeback på parketten i høst.


De dødeligste stedene i verden

Det er noen steder i verden som er så ugjestmilde, at de å bruke bare en kort periode, vil få alvorlige konsekvenser for helsen din. Det er også steder der de lokale innbyggerne lever i konstant fare fra trusler som både er naturlige og menneskeskapte. Fra Arktis til Stillehavet er her noen av de dødeligste stedene i verden.


Jordens salt – fakta du sikkert ikke visste om natriumklorid

Salt er et av verdens mest populære krydder. Men det har også et hav av andre bruksområder. Bla gjennom galleriet for en kort historie bak dette allestedsnærværende mineralet.


TV 2-kjempen glemmer aldri møtet med Olivia Newton-John: – Hun tok pusten fra oss

Tidligere NRK og TV 2 journalist Oddvar Stenstrøm glemmer aldri møtet med Olivia Newton-John: – Hun hadde et smil og en utstråling som vi ble helt fanget av - og var helt uten primadonna-nykker.


Sommerpraten: Kaveh Rashidi (34)

Kjendislegen trives best med sol og vannspreder ute i hagen, og han slenger gjerne en pizza på grillen også.


Flere kjendiser satt ut av spill under kjendiskampen

En rekke av landets fremste kjendiser er samlet for å spille årets «viktigste» fotballkamp.


Mange år med klapp og kos - dette er hunderasene med minst helseplager

Det å velge en hund som nytt familiemedlem kan være en være vanskelig, ettersom det er så mange aspekter som bør vurderes Hvor lett hunden sosialiseres, treningsbehov og barnevennlighet - er alle viktige egenskaper som potensielle hundeeiere på ta med i vurderingen. Men en annen viktig adferd som ofte blir oversett, er helse. Noen hunderaser er mer utsatt for visse sykdommer og kan derfor kreve mer pleie og flere turer til veterinæren enn andre. Heldigvis har nettstedet CertaPet listet opp de sunneste hunderasene som lever fullverdige liv hvis de får godt stell og pleie. Se igjennom galleriet for å se hvilke hunder som lever lengst.


80-tallsdivaer: da og nå

Stort, kreppet hår, forferdelig sminke og store smykker. La oss bare si det med en gang: 80-tallets mote var ikke den beste. Likevel var det noen 80-tallsdivaer som så helt fantastiske ut, mens andre bommet fullstendig! Klikk gjennom dette galleriet for å se hvilke stjerner som var på topp og hvilke som misset på 80-tallet, og finn ut hvordan de ser ut i dag!


Kollapset på fotballbanen: Tilbake på treningssenteret dagen etter

Influenseren dro på seg en stygg skade under kjendiskampen, og hun forteller at det siste døgnet har vært interessant.


Røper de beste «Allsang»-minnene: – Jeg tenker veldig mye på de som ikke er blant oss lengre

Programlederne Katrine Moholt og Stian Thorbjørnsen forteller at det er mange fine minner fra musikkprogrammet, men spesielt enkelte minner og personer har satt ekstra dype spor.


Byttet ut dansepartneren til fordel for en annen: – Ikke noe jeg kan gjøre med

Nate Khangu holdt på å takke nei til «Skal vi danse»-comeback.


Sjeldne bilder av Marilyn Monroe

Når du tenker på Marilyn Monroe, ser du formodentlig for deg blonde krøller, fyldige røde lepper, et blendende hvitt smil, hennes forførende blikk og positur, iført et av hennes legendariske 50-talls antrekk. Men det ikke mange ser for seg er Norma Jeane Mortenson slik hun så ut før hun ble sexsymbol og skuespiller. De fleste vet ikke at hun hadde et komplisert forhold til moren sin, eller at hun jobbet i en ammunisjonsfabrikk før hun fikk jobb som modell og skuespiller i Hollywood. Klikk gjennom dette galleriet for å se den legendariske stjernen som du kanskje aldri har sett henne før.


Hva betyr navnet på landet ditt egentlig?

Å navngi et land er ganske viktig, er du ikke enig? Når det er sagt, er det mange som nok ikke en gang vet navnet på landet deres betyr. Med mindre du er fra USA, har de fleste land navn som er ganske rare, noe som får oss til å gå tilbake gjennom historien for å finne den sanne oversettelsen. Ta Argentina, som oversettes til å bety "sølvfarget", oppkalt etter lyset som reflekterer Rio de la Plata. Så er det Frankrike, som oversettes til å bety "heftig" eller "modig", og legger til et dybdenivå til den franske identiteten. Klikk videre for å gjøre noen enorme funn om landsnavn rundt om i verden, og finn ut den sanne betydningen av landets navn.


Slik bor Justin Bieber i Trondheim

Natt til lørdag ankom Justin Bieber og kona Hailey Bieber Trondheim. Slik bor de.


Ida Gran Jansen ble mamma for tredje gang

Bakedronningen deler gladnyheten på Instagram.


Martin Bjercke avslører ukjent kobling til Edvard Munch

Overrasker med familiehistorie.


Geir Børresen ble bisatt i Asker kirke

Venner og familie tok farvel med skuespiller Geir Børresen da han ble bisatt i Asker kirke onsdag.


Kongehuset nekter å kommentere: – Virker kanskje som at de forsøker å tie det i hjel

Selv om det blåser friskt rundt Durek Verrett, mener ekspert at Kongehuset kommer til å sitte stille i båten.


Matvarer du ikke visste du kunne fryse

I vår travle hverdag ser vi stadig etter måter å spare tid og penger. Det er mange ting vi kan gjøre når det kommer til å spare tid på kjøkkenet, og fryseren kan være vår beste allierte. Mange av oss er kjent med det store utvalget av matvarer som kan fryses. Men til tross for dette, har de fleste av oss fryseren full av kjøtt og fisk, litt frukt og grønnsaker, iskrem og pizza. Mens dette absolutt er bra matvarer å fryse, er det mye mer vi kan oppbevare i minusgrader. Ofte havner matrester i søpla, men mye av maten vi kaster hver dag, kan faktisk ha lang levetid bare ved å fryse den. Noen av oss vegrer seg kanskje for å fryse enkelte typer matvarer, enten fordi vi tror at den bare kan spises fersk, eller rett og slett fordi vi ikke vet at den kan fryses. Har du for eksempel tenkt på å fryse egg eller potetgull? Eller hva med melk og mel? I dette galleriet finner du en liste over matvarer som kan fryses. Som en bonus gir vi deg til og med et par ekstra tips for å gjøre livet ditt lettere på kjøkkenet. Er du klar for å spare tid å slutte å kaste mat? Klikk videre!


Historiske personer og merkelige matvaner

Verdensledere, store filosofer, musikere, forfattere og vitenskapsmenn er berømte for sine bidrag til historien. Men de var mennesker akkurat som alle oss andre, og hadde sine matvaner og favorittmat. Men hva likte de å spise? Det viser seg at flere historiske personer var ganske eksentriske i matveien, mens andre var heller kjedelige. Klikk gjennom galleriet og sjekk favorittmaten til disse berømte personene.


Åpner opp om det turbulente vennskapet med Kanye West: – Ble litt mye for oss

Wests politiske engasjement kostet ham vennskapet med bestekameraten.


Kjendisene som arvet en formue

Mens mange rike personer har jobbet hardt for pengene sine, har andre vokst opp med rikdom og privilegier. Det er ingen tvil om at det å arve noen, åpner dører og gir deg karrieremuligheter. Også i underholdningsbransjen er det mange personer hvor familieforbindelser har satt dem på listen over rike, allerede i ung alder. Klikk gjennom dette galleriet og se kjendisene som lever godt på arven sin.


Dette kjøpte kjendisene på sin første store lønningsdag

Biler, hus, møbler, mat og til og med veggtapet – klikk gjennom dette galleriet for å se hva noen av de største stjernene kjøpte etter at de begynte å tjene gode penger.