Nyheter

Gjorde furore som 13-åring - nå er hun tilbake

Emilie Nereng (25) gjester denne ukens episode av Nettavisen-podkasten SCHENDIS.


Ølet som passar til alt

OK, nesten alt då, for det passar ikkje spesielt godt til blåmuggost. Men det er unntaket som bekreftar regelen.


Emilie Nereng (25) skulle gjerne gjort én ting annerledes i livet: – Det er så vondt


Her lovet Telenor superfart i Oslo og Bergen – siden har nær ingenting skjedd

5G-nettet fra Norges største mobiloperatør lar vente på seg.


Familiegården til Jennifer Lawrence brant ned: – Ord kan ikke beskrive smerten vi kjenner på


Verdens mest utrolige labyrinter

Labyrinter er spennende mønstre som fanger hjerter og fantasi til de som er villige til å seg vill. Det kan være ganske hypnotisk å prøve å gå gjennom en av disse imponerende nettene. Klikk gjennom dette galleriet for å lære mer om mysteriene til labyrinter og hvor du kan finne noen av de mest slående labyrintene i verden. (Foto av Ashley Batz )


Ayurvedisk diett: Det du trenger å vite om en av 2018s hotteste trender

Med så mange dietter som anbefales oss hvert år for senere å bli advart om, er det lett å miste troen på å holde helsen på topp. Kanskje det er derfor så mange har gått over til en mer naturlig og holistisk livsstil som har eksistert i tusenvis av år. Blant de mest populære er ayurveda, en gammel filosofi og helbredende system fokusert på å tilpasse kostholdet til det som passer til hver enkelt person. Bla gjennom galleriet for alt du trenger å vite for å komme i gang.


Dobbel «Farmen»-exit rett før finalen: – Gikk helt i kjelleren


Lite tid til å trene? PT-en mener det kun er fire øvelser du trenger om du er i tidsklemma

Kun fire øvelser vil kunne gi hele kroppen din en god og effektiv treningsøkt.


Tiril Sjåstad Christiansen er blitt mamma


Oppskrift: Ristet brokkoli og blomkål med tigerreker

Her er en god oppskrift med brokkoli, blomkål og tigerreker, og den er full av fiber, vitaminer og proteiner.


3 tips til å få større bevegelsesutslag

Det er lurt å ha fokus på fullt bevegelsesutslag når du trener styrke


Petter Northug gir ut julelåt

Synger om sitt eget liv i ny låt.


Dronning Elizabeth og mannen må feire jul alene


Den mystiske forhistoriske byen bygget på et korallrev

I et avsidesliggende område i det vestlige Stillehavet ligger et fantastisk og samtidig nifst uløst mysterium: ruinene av oldtidsbyen Nan Madol. Med beliggenheten like ved den østlige bredden av den mikronesiske øya Pohnpei, er denne en gang så mektige forhistoriske byen, bygget av nesten 100 geometrisk formede menneskeskapte steinøyer, og er den eneste oldtidsbyen som er bygget over et korallrev. Ingen er sikre på opprinnelsen, og heller ikke hvorfor noen ønsker å bygge en by langt fra matforsyninger og vann, og likevel er ruinene omsluttet av historier og sjel. Sjekk ut galleriet for et kort besøk på stedet og ta reisen tilbake i tid.


Stjernefoto av melkeveien

Mange går glipp av det fantastiske synet av melkeveien ettersom de bor i områder med mye lysforurensing. Vel, dette galleriet er løsningen! Klikk igjennom dette galleriet for noen fantastiske bilder av melkeveien. (Foto av Jakob Körber)


Skjulte sykdommer som kan ta livet av hunden din

Mens de fleste hundeeiere kjenner adferden og humøret til egen hund, så kan små plager, slik som oppkast og apati ofte avskrives som noe uviktig, når de egentlig er symptomer på potensielle livstruende sykdommer. I dette galleriet kan du lære mer om noen av de vanligste skjulte sykdommene som kan være dødelige for hunden, og hvordan du kan oppdage disse på et tidlig stadium.


Fakta du sannsynligvis ikke visste om Winston Churchill

Den 24. januar 1965 sørget Storbritannia over tapet av en av de største statsministerene gjennom tidene. En utrolig forfatter, militær leder og politiker, Winston Churchill huskes over hele verden for sin ledelse i krigstid og selvfølgelig sin allestedsnærværende sigar. Men det er mange andre nysgjerrige fakta du sikkert ikke visste om den tidligere britiske statsministeren, klikk for å finne ut mer!


Reisedestinasjoner du bør anstrenge deg for å se

Verden er stor og med så mange steder å se er det ofte vanskelig å velge hvilke destinasjoner som skal krysse av på ønskelisten. Men det er noen land som definitivt er verdt å reise til, enten det er for dets kultur, utrolige dyreliv eller naturlig skjønnhet. Klikk gjennom galleriet for en presentasjon om hvor du må dra og hva du bør se.


Her er julegavene som redder familiefotoene til evig tid


Slik lager du asiatisk pizza

Sammen med kokken Rudi Celso og Nettavisens vinekspert Kjell-Gabriel skal vi på en kulinarisk reise gjennom Asia. Første stopp, Vietnam og vietnamesisk pizza!


Sikkerhetshull i iPhone avslørt av Google: - Virkelig alvorlig

Kunne stjele alt av passord, meldinger og bilder.


Mystisk monolitt dukket plutselig opp i USA-ørkenen. Nå har den forsvunnet

Ble verdenskjent på få dager, så forsvant den sporløst.


Tro det eller ei: Mennesker som kom tilbake fra de døde

Døden er en av livets vanligste hendelser, men det blir sjelden tatt lett på. Men noen ganger trodde folk opprinnelig at selv om du var død kunne du enkelt... komme tilbake. De vanligste tilfellene involverer folk som iscenesetter sine egne dødsfall, men det har også vært tilfeller hvor folk har blitt feilaktig tatt for å være død. Klikk gjennom dette galleriet for å oppdage de fascinerende tilfellene av folk som viste seg å ikke være døde.


Millie Bobby Brown i tårer etter ubehagelig fan-møte: – Vis litt respekt


Én natt med lite søvn gir dårlig humør

Én enkelt natt med mindre søvn går utover humøret – og etter flere netter med søvnunderskudd blir det bare verre.


Er hunden din smart? Det kan denne rangeringen over intelligente hunderaser fortelle deg

Hunderaser er oppdelt i alle typer kategorier for å hjelpe eiere å avgjøre hvilke rase som passer best for dem. En av disse kategoriene er intelligens, noe som kan være nyttig når du leter etter en arbeidshund, eller av andre årsaker. Nettstedet Dog Breeds List rangerer raser ut i fra dyrenes evne til å forstå og adlyde på første kommando. For eksempel trenger de som er blant topp 10 færre enn fem gjentakelser og adlyder på første kommando 95% av tiden. Klikk gjennom galleriet og finn ut hvordan din beste venn gjør det på rangeringslisten.


Internett går amok: - Kan du se hva som feiler alle bildene av Charles og Diana?

En tweet fra 2017 har fått nytt liv på Internett.


Aksel Hennie ble pappa igjen i all hemmelighet


Allergivennlige hunderaser til et pelsfritt hjem

Hunder produserer flere allergener som kan gjøre at selv de mest hardbarka hundelskere lider i hundenes nærvær. Men den gode nyheten er at det finnes mange hunderaser som mister lite eller ingen pels, noe som igjen minimerer forekomsten av allergener i hjemmet ditt. Hvis du har hundallergi, men ikke kan forestille deg et livet uten en firbent venn, sjekk ut følgende galleri for en liste over allergivennlige hunder!


Vakre bilder av fugler i flukt

Vi har et mangfoldig fugleliv på jorden, med alt fra spurvefugler til majestetiske rovfugler. Det er ikke mye som kan måle seg med å se en fugl i fri flukt høyt oppe på himmelen. Bla gjennom galleriet for å se noen utrolige luftfotoer av fugler.


Influenseren (26) forsvant sporløst før helgen. Nå er hun funnet død og naken i en veikant


Fantastiske tehus fra hele verden

Enten du liker hvit, svart, grønn, matcha eller chai, kommer du garantert til å finne en lokal som passer for deg i dette galleriet. Så hvis du er en tedrikker, klikk deg igjennom! (Foto av Dayne Topkin)


Kelly Clarksons eksmann i retten: Krever millionsum utbetalt hver måned

Skilsmissen kan bli svært dyr for sangstjernen.


Stjerner før de ble berømte

Har du noen gang lurt på hvordan de vakreste og mest berømte mennene innen film, musikk og sport så ut som barn? Tror du at du klarer å gjenkjenne for eksempel Bruce Willis, Tobey Maguire eller Brad Pitt fra et gammelt bilde? Klikk gjennom dette fantastiske galleriet med flotte, gamle fotografier av stjernene før de ble berømte. Hvor mange gjetter du riktig?


Berømte musikere med sine spesielle ritualer før konsert

Selv de største stjernene sliter med angst og sceneskrekk, men mange har funnet på noen ganske fantasifulle greier for å holde energien på topp, og sørge for en slags normalitet mens de hopper fra by til by. Fra å rulle seg i glitter til å stryke skjorter, sjekk ut dette galleriet for å hva hva store navn i musikkbransjen holder på med bak scenen.


NB! Denne saken er ikke for kjedelige damer

Det finnes mange denne saken er for, og de bør lese den.


Nok en kjendis måtte ta av seg masken


Så lenge må du vente før du tar «fremtidspraten» med ny kjæreste

Det blir anspent stemning i studio når Adrian og Kjersti skal diskutere når det passer seg å diskutere fremtiden.


Bli inspirert av frisyrene til disse lamaene og alpakkaene

Klikk gjennom dette galleriet for noen morsomme bilder av hårete alpakka og latterlig lamaer!


Har vært en kjempesuksess – nå er det bare to igjen i Norge

VW e-Golf takker for seg.


Hva er forskjellen på ulike egg?

Det er klare regler for hvordan hønene behandles. Dermed vil valget ditt ha avgjørende betydning for fjærkreenes ve og vel.


Dyr som har en verre dag enn deg

Glem søt og koselig. Noen ganger har dyrene også en dårlig dag, når de blir sinte eller opprørte, eller til og med ensom eller triste. Bla gjennom galleriet for en følelsesmessig reise inn i dyreriket.


Spøker med helseproblemene til Selena Gomez i ny TV-serie: – Usmakelig

Hvem som var Selena Gomez' nyredonor blir diskutert i humorserien «Saved by the bell». Det får fansen til å rase.


Kaley Cuoco måtte få sex-kurs av kollegaen: – Hva er det du driver med?


Dette kan du se på TV 2 og NRK i julen


- Ikke noe nytt Northug-gull

Petter Northug er vel en av dem som overrasker oss aller mest. Er det en vei han ikke skal gå, så kan du ta gift på at han går den. Nå altså julesang - og tro det eller ei: det kunne ha vært mye verre enn det er.


Hvordan får jeg mer energi?

Jeg har en travel hverdag, og når jeg endelig har tid til å løpe, er energinivået ofte på bånn. Hva kan jeg gjøre?


Løpestjernen Hedda Hynne hadde samboer da treneren Erik Sakshaug fikk følelser for henne. I dag er de kjærester

Hedda og Erik var utøver og trener. Så begynte følelser å dukke opp.


Skapte sjokkbølger da Kate avslørte favoritt-emojis ved en glipp: Dette sier emojiene egentlig om deg

Emoji-ekspert avslører hva noen av de mest populære emojiene sier om personligheten din.