Reise

Trending:


Caño Cristales: verdens vakreste elv

En flerfarget elv høres kanskje ut som et eventyr eller en fantasyfilm, men i Colombia finnes den faktisk! Caño Cristales blir ofte omtalt som den vakreste i verden. Vil du vite hvordan en elv kan ha fem forskjellige farger? Finn ut av det her!


Ikke legg disse matvarene i kjøleskapet!

Er du en av de som legger nesten alt som ikke er i en pakke eller eske fra matbutikken i kjøleskapet? Da gjør du deg selv en enorm bjørnetjeneste, da du ellers kunne ha gledet deg over mye mer plass og smak. Klikk gjennom for og se overraskende matvarer som ikke bør legges i kjøleskapet, basert på en liste fra Sweet and Savory, og slutt å frata deg selv de deilige naturlige smakene og konsistensene du brukte de hardt opptjente pengene dine på!


De beste hunderasene å ha i en leilighet

Hunderaser, personlighet og det individuelle behovet til hunden er noe som må vurderes når du velger et kjæledyr. Hvis du bor i en leilighet, er det noen raser som passer bedre til din livsstil enn andre. Sjekk ut de beste hundene å ha hvis du bor i en leilighet.


De hemmelige måtene hunder kommuniserer med eierene sine på

Animal Channel har samlet en serie med signaler hunder gir og forklart hva de betyr. Vet du hva hunden din prøver å kommunisere når de ligger på føttene dine eller gir deg tøffene dine om morgenen? Bli overrasket over alt det hundene gjør for å kommunisere hvordan de har det i følgende galleri!


Ingen elv, ingen flyplass, ingen gårdsbruk: De største landene som mangler viktige funksjoner

De fleste land er vant til å ha flyplasser, strender, gårdsbruk og en hær, men jorden vår er like mangfoldig som vi mennesker er ressursrike. Det betyr at folk bor i alle verdenshjørner, på steder som ikke har elver, ingen skoger og ingen fjell. Bla gjennom galleriet og se noen eksempler på de største landene som mangler en av disse viktige funksjonene eller infrastrukturene som mange av oss tar for gitt.


Pamela Anderson går fra ektemannen

«Baywatch»-stjernen og livvakt-ektemannen går fra hverandre.


Deler tårevåt beskjed: – Vi har prøvd absolutt alt vi kan

Adele tok til tårene torsdag kveld da hun måtte dele den triste beskjeden til fansen


Prins Harry går til sak for å få lov til å betale for politibeskyttelse

Prins Harry går rettens vei for å få vurdert beslutningen om at han ikke kan betale for politibeskyttelse av egen lomme når han er i Storbritannia.


Meat Loaf er død - Marion Ravn med hyllest

Den amerikanske rockesangeren og skuespilleren er død, 74 år gammel. Marion Ravn takker den tidligere samarbeidspartneren for minnene sammen.


Hvor mørk var egentlig middelalderen?

Middelalderen var en mørk periode i historien. Denne perioden handlet ikke bare om drager, rettferdige riddere og prinsesser. Fra 500 e.Kr. til 1500 e.Kr. var Europa dominert av Den katolske kirken, føydalisme, hungersnød, fattigdom og død. Fra Romerrikets fall til begynnelsen av renessansen, fikk Europa se fremveksten av livsfarlige medisinske metoder, voldelig lovpraksis, religiøs fanatisme, vold og sykdom. Fra ekstreme værforhold, til demonisering av dyr og katastrofale sykdomsutbrudd, hadde denne perioden av historien alt. I ca 1000 år levde vi i en verden der å leve var en seier i seg selv, enn si å ha et normalt, komfortabelt liv. Middelalderen var veldig vanskelig faktisk. I dette galleriet finner du noen av de mørkeste hendelsene som plaget middelalderen. Klikk gjennom og ved slutten av det, vil du være takknemlig for verden vi har i dag.


Den overraskende sannheten om 'blåmandag', og hvordan det kan overvinnes

Mandagsfølelsen kan være ille nok, men en gang i året er det en mandag som er betydelig mer 'blå' enn alle de andre. I år faller den mest deprimerende mandagen på den 17. januar. Vi snakker selvsagt om 'blåmandag'. Klikk gjennom galleriet for å finne ut alt du trenger å vite om den spesielle tradisjonen som har fascinert oss over lang tid, og lær hvordan å overvinne denne tilstanden. Det viser seg at det er en overraskende historie som ligger til grunn for blåmandag, som kanskje kan forandre alt.


6 elleville hoteller du kan glede deg til i 2022

Verden er på vei til normalen, men disse hotellene er langt fra normale.


Vi tester gave til Valentines: -Dette er min nye favorittsjokolade

Vi har smakt oss gjennom luksussjokoladen som alle vi jenter har lyst på til Valentine's Day.


Wanda Mashadi bekrefter brudd: – Orker ikke flere spørsmål

Influenseren kommer med oppfordring til fansen etter bruddnyhet.


Her er den nye Garmin Fenix 7

Garmin Fenix 7 har vi ventet spent på, og nå er klokka her! Bli med når Aktiv Trenings testredaktør tar deg gjennom de største nyhetene ved Fenix 7 – og ikke minst den like spennende modellen Epix.


Niklas Baarli avslører ukjent side: Har en svarteliste med folk han hater

«God Kveld Norge»-programlederen Niklas Baarli er 99,9% gladlaks, men innimellom så smeller det godt i døra.


Den ekte peruanske regnbuen du faktisk kan gå på

Hva befinner seg i enden av regnbuen? For noen er det en potte med gull, for andre en religiøs beskjed. Noen har til og med laget sanger og poesi om disse fantastiske naturfenomenene. Men hva om vi fortalte deg at det faktisk finnes en regnbue i virkeligheten som du kan besøke, røre og gå på? Dette stedet er alt annet enn en optisk illusjon - det kalles Vinicunca, og hvis du reiser til Sør-Amerika, kan du besøke det selv. Klikk her for å finne ut mer om Perus regnbuefjell!


Hudfletter slakt på «Kjendis Farmen»

Det er tid for slakt på gården, det vekker både sterke reaksjoner og kritikk på gården.


Deler tårevåt beskjed med fansen

Adele tok til tårene torsdag kveld da hun måtte dele den triste beskjeden til fansen


Jan Fredrik Karlsen demonstrerer utenfor Stortinget: – Vi trenger hjelp

Kulturbransjen mener det er på tide at regjeringen åpner dørene til norsk kulturliv.


«Bloggerne»-Gisle møtte Pride-motstand da han flyttet fra byen til bygda

– Det er derfor vi fortsatt trenger denne kampen, sier Agledahl.


Skummelt! Kjendiser som har dobbeltgjenere fra fortiden

Det er en ting å se ut som et familiemedlem, men det er en hel ting å ligne på noen fra flere tiår og enda århundre før du ble født. Likevel skjer det, og dette er sikkert også tilfellet for de rike og berømte. Noen A-lister ser ut som folk som var like berømte (om ikke mer) for en levetid siden, mens andre kunne være tvillingene til folk hvis navn vi ikke engang vet. Ta en titt gjennom dette galleriet, og sammenlign bilder av kjendiser med sine doppelgängers fra fortiden!


Meat Loaf er død

Den amerikanske rockesangeren og skuespilleren er død, 74 år gammel. Marion Ravn takker den tidligere samarbeidspartneren for minnene sammen.


Enkle livsstilsendringer som hjelper miljøet

I en ideell verden ville hver person arbeide for å forandre sine vaner for å hjelpe miljøet - planeten ville sikkert være takknemlig! I dette galleriet har vi satt sammen noen enkle vaner du kan adoptere som i stor grad kan hjelpe Jorden vi alle deler. Sjekk det ut!


En varig arv: Til ære for Martin Luther King Jr.

Martin Luther King jr. var en av de mest innflytelsesrike lederne i borgerrettsbevegelsen. Det er mer enn 50 år siden han ble myrdet på Lorraine Motel, den 4. april 1968. Livet hans ble forkortet, men hans ord og gjerninger lever videre og har fortsatt stor betydning. Bla gjennom galleriet for å se noen av de viktigste øyeblikkene i Kings liv, og finn ut mer om hvordan hans innflytelsesrike arv påvirker vår verden i dag.


Setter Jamie Spears i nok et dårlig lys: Skal ha betalt 60 millioner for å overvåke datteren med hemmelig app

Jamie Spears ga et sikkerhetsselskap millioner av dollar for å overvåke sin egen datters telefon.


Vatnajökull: på innsiden av islands majestetisk isgrotter

Et landskap som endres i henhold til årstiden. Se mer fra de fascinerende isgrottene i Vatnajokull nasjonalpark på Island, som tiltrekker besøkende fra hele verden. Du vil finne ut at i tillegg til de vakre grottene tilbyr landet også et bredt utvalg av unike, naturlige underverk. Nyt det!


De lengste elvene i verden

Disse elvene renner alle steder på jorden, gjennom fantastiske landskap som tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Disse gigantiske elvene er verdens naturlige underverk. Sjekk de ut i galleriet!


Underlige nederlandske skikker og tradisjoner

Hvis du planlegger en tur til Nederland, er det greit å bli kjent med noen av de nederlandske skikkene og tradisjonene først. Det kan være du blir litt overrasket over hvordan de gjør visse ting. Klikk gjennom dette galleriet og lær mer om de underlige tradisjonene i dette fascinerende landet, ifølge en som kjenner det fra innsiden.


Unge Ferrari med klar tale: – Hvor er influenserne som skriker etter dyrevelferd i ett land hvor de som sliter med rus blir behandlet som dyr?

På «P3 Gull» kom Unge Ferrari (31) med politisk stikk til statsminister, nå etterlyser han flere influensere og artistkollegaer til å engasjere seg i rusreformen.


Renovasjonshistorie, byløkker og skeiv historie: Slik var Stensparken før

Renovasjonshistorie, byløkker og skeiv historie: Slik var Stensparken før Stensparken er en yndig park, men visste du at her holdt en av byens minst populære arbeidsmann til? Og at Stensparken ble etter hvert et hemmelig møtepunkt for én spesiell gruppe? Se historien om hvordan Stensparken ble til, og hvem som møttes her i skjul. Dette er sj...


Andalucía: stedet hvor gresk, jødisk og arabisk kultur møtes

Andalucía er det nest største autonome samfunnet i Spania. I århundrer har denne regionen klart å bevare en kulturblanding som omfavner greske, arabiske og jødiske karakteristikker. Sjekk ut galleriet og bli imponert over Andalucías kulturelle rikdom!


Lansering: Her får du tak i de nye Garmin-klokkene

Årets nyheter fra Garmin er endelig her. Her finner du Fenix 7 og Epix 2.


Slik sparer du tid på treningssenteret

Det kan være vanskelig å finne tid til trening i en travel hverdag. Men hvis du bruker tiden på treningssenteret best mulig, kan du faktisk få resultater med svært lavt tidsforbruk.


Kjendiser som har blitt utestengt fra andre land

Å være kjendis innebærer med mange fordeler, inkludert muligheten til å reise rundt i verden, men det betyr også at det er et høyere kontrollnivå rundt en kjendis oppførsel eller politiske holdning - og noen land tolererer ikke det. Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut hvilke stjerner som har blitt utestengt fra andre land!


Dette er det kaldeste bebodde stedet på kloden

Forestill deg at du er hjemme, våkner opp om morgenen, går ut ytterdøra og får servert -50°C grader. Hvis det virker som en forferdelig måte å starte dagen på, da kommer du til å elske å bli bedre kjent med det kaldeste bebodde stedet på planeten. Stedet heter Oymyakon, og ligger i den nordøstlige delen av Russland. Her har de registrert temperaturer som har vært helt nede på vanvittige -70°C. Det virker kanskje ikke sannsynlig, men denne russiske byen og de som bor der er vant til kulda. Når det blir så kaldt fryser faktisk øyenbrynene. Det er en sånn kulde som faktisk verker i skjelettet. Stolt referert til som "kuldepolen". Det bor rundt 500 mennesker i Oymyakon. Midt på vinteren i Oymyakon, er det bare noen timer dagslys. Til tross for kulda, så har de det bra i Oymyakon. Av bildene som ligger på Instagram, er det tydeligvis populært å ta selfies med frosne, hvite øyebryn. Et annet fascinerende vinterbilde ble tatt av Petr Chugunov, en fotograf fraYakutsk. Han fotograferte en ballerina som poserte i de snødekte gatene. "Jeg tok faktisk bildene av ballerinaen ute i minus 41, de er ikke photoshoppet,” fortalte han The Siberian Times. “Det var min idé, egentlig er det et prosjekt jeg har, å fotografere ballerinaer i bygatene”, sa Chugunov. Lyst til å forvandles til en ispinne? Den frosne sminken og de utrolige omgivelsene gjør nå at Oymyakon har blitt et reisemål for turister, men det er bare for de modigste. På en annen side, hvis du foretrekker varmen og ikke engang kan forestille deg selv på en slik plass, klikk på galleriet og kikk på naturens fryseboks fra et eller annet sted som er varmt og koselig. Lær mer om denne frosne landsbyen, og se vakre vinterbilder som tiltrekker seg turister til tross for temperaturene.


1883: Dette er den beste serien nå

Den nye westernserien slår knockout på de andre i ukas avstemning.


Den fantastiske historien til øya som er et alderdomsparadis

På den lille greske øya Ikaria, som har et areal på bare 254,4 km², skjer det noe underlig med menneskene som bor der. Det er som om de har oppdaget eliksiren til et langt liv – de har langt større sjanser for å leve til de er 100, og sykdommer som lungekreft har bortimot forsvunnet. Dan Buettner er grunnleggeren av Blue Zones-prosjektet, som ble opprettet for å studere geografiske områder med usedvanlig lang levetid. Han begynte å se nærmere på Ikaria, "øya hvor folk glemmer å dø". Klikk gjennom galleriet og finn ut mer om disse øyboernes nøkkel til et lengre og sunnere liv.


Sterke reaksjoner på kanin-slakting i «Farmen kjendis»: – Tøyer lovverket

Dyrevernorganisasjon varsler anmeldelse etter kanin-slakting på tv.


Historiske "fakta" som er alt annet enn faktiske

Historien har en måte å holde seg i live, lære oss hvor langt vi har kommet og illustrerer hvordan menneskets natur både har forandret seg og klarte å forbli den samme på en og samme tid. Imidlertid blir noen ganger pynting på fakta og rett og slett unøyaktige hendelser en del av historien, maskert som faktiske episoder. Fra hvem som bygde de egyptiske pyramidene til hva ninjaene faktisk hadde på seg, er historien fylt med misforståelser og feilaktige antagelser. Har du mistolket noen myter for å være historiske fakta? Bla gjennom galleriet og finn det ut.


De kongelige: Hvem hadde den vakreste brudekjolen?

Alle ønsker seg et perfekt bryllup, og en vakker brudekjole er viktig for å kunne oppfylle denne drømmen - men den kan være vanskelig å finne! Disse kongelige brudene har på en eller annen måte klart å få alt de ønsket seg, både en eventyrlig dag og en nydelig kjole. Her er de vakreste kongelige brudekjolene til bl.a. Kate Middleton og prinsesse Victoria av Sverige.


Mysterium: historien om Jack the Ripper

Det er muligens den mest kjente uløste drapssaken i verden. Jack the Ripper, kallenavnet til massemorderen som var aktiv i Whitechapel, London i 1888. Fem prostituerte ble brutalt drept mellom august og november det året, alle tilskrives Jack the Ripper. Klikk på galleriet og finn historien bak disse massemordene.


Helgetilbud hos Anton Sport: 20-50 prosent rabatt på piggsko og vanntette sko

Anton Sport imponerer enda en gang med sitt helgetilbud. Denne helgen tikket det inn et tilbud som kommer litt ekstra godt med i disse glatte månedene.


Kjendiser som har blitt deportert

Fra Beatles til Hilton-arvinger, sjekk ut denne listen over kjendiser som har blitt deportert.


Unngå disse matvarene og få en glødende og frisk hud

Forskere og leger har lenge studert sammenhengen mellom hudhelse og ernæring. Huden kan si noe om vår indre helse, og viser hvor viktig det er innta riktig ernæring. Hudproblemer som akne, tørrhet, eksem, psoriasis og fet hud kan være et tegn på en overbelastet lever. Men hvordan kan dette kontrolleres? Selv om ekspertene har forskjellige meninger om en rekke spørsmål om emnet, råder det konsensus på enkelte områder. Nettstedet Kettle & Fire har laget en liste over noen matvarer som ofte fører til hudproblemer, og kommer med noen bedre alternativer. Bla gjennom galleriet og sjekk hva du bør og ikke bør spise. Huden din vil bli takknemlig.


«Mini» Jakobsen tapte årets første tvekamp i «Farmen kjendis»: – Aldri hatt en større nedtur i livet

«Farmen kjendis»-oppholdet ble kort for den tidligere fotballstjernen.


Slående: de vakreste naturlandskapene i Brasil

Det naturlige landskapet i Brasil virker som noe rett ut av en drøm, og trekker til seg flere og flere turister. Dette er et ekte naturlig underverk! Her vil vi vise deg noen av juvelene i dette landet, sjekk det ut!


Kjendiser som har giftet seg i Italia

Alle vet at Italia er et magisk land: det byr på utsøkt mat og en mye historie, kombinert med et nydelig bakteppe. Ikke rart at så mange kjendiser har valgt å tilbringe den viktigste dagen i deres liv der! Inkludert steder som Firenze, Comosjøen og romantisk Venezia, sjekk ut alle kjendiser som har giftet seg i eventyrlige Italia!


10 gaver til valentine som mannen vil elske

Statistikken sier at 90 prosent av alle gavene på kjærlighetens dag gis til kvinner, men her er tipsene for den som vil gjøre noe med den.


Verdens mest fantastiske historiske gullgjenstander

Gull har fascinert mennesker helt siden før antikken. Så tidlig som i bronsealderen ble det laget enkle smykker av dette skinnende edle metallet. Senere sivilisasjoner produserte fantastisk detaljerte gjenstander laget av gull – sjeldent vakre artefakter som i dag er av uvurderlig verdi. Bla gjennom galleriet og oppdag noen av verdens mest imponerende gullskatter.