Livsstil

Trending:


Avslører nye «Bloggerne»-profiler

Sesong 16 byr på to nye profiler og et comeback.


Herlige latinamerikanske retter du må prøve før du dør

Latin-Amerika består av flere land, alle med sin egen unike kultur, tradisjoner og selvfølgelig mat. Vi har satt sammen et galleri med mat du absolutt må prøve, om du tilfeldigvis befinner deg i noen av de følgende latinske landene. Sjekk det ut!


Opp- og nedturene til Pamela Anderson

Hun er antakeligvis verdens mest berømte "livredder". Vel, hun var i det minste det på 90-tallet, da tenåringsguttene hadde plakater av henne klistret over hele gutterommet. Pamela Anderson er utvilsom et av de største sexsymbolene fra 90-tallet. Modell, skuespillerinne og aktivist. Hun ble berømt gjennom TV-serien "Baywatch", og resten er historie. Men den tidligere Playboy-modellen har også en historie med vanskelige forhold i tillegg til en god porsjon skandaler. I dette galleriet tar vi et tilbakeblikk på livet til Pamela Anderson, fra karrieren til hennes personlige liv. Klikk videre!


Forfattere som hatet filmatiseringen av bøkene sine

Listen over bøker som har tatt steget til lerretet er lang og variert – med alt fra 'Frokost hos Tiffanys' til 'Ringenes herre'. En rekke filmatiseringer er vellykkede, og har vunnet Oscar-premier og blitt kultklassikere. Andre har endt i ingenting eller som en publikumsflopp. Men den største kritikken kommer fra forfatterne selv. Det er faktisk mange forfattere som hatet Hollywoodversjonene av sine egne bøker. Ta en titt på dette galleriet og møt romanforfatterne som ikke var videre fornøyd med disse filmatiseringene.


Fra «Hotel Cæsar» til Hollywood: Slik fikk norske Eva Sørhaug jobb blant verdensstjernene

– Det var virkelig «fake it till you make it».


Christer Falck har snudd helt om på livsstilen før familieforøkelsen: – Morsommere å veie lite

Christer Falck takket ja til tv-deltakelse av to grunner. En av dem var kjærestens graviditet.


De vakreste nasjonalparkene i verden

På slutten av 1800-tallet begynte USA et insentiv for å beskytte naturlandskap. "Trenden" spredde seg, og heldigvis gjør nå flere regjeringer en innsats for å beskytte sine naturområder. Klikk her for å se verdens vakreste nasjonalparker!


Derfor bør du løpe i motbakke

Hva er det å hente treningsmessig på å løpe i motbakker?


Sjeldne bilder av Marilyn Monroe

Når du tenker på Marilyn Monroe, ser du formodentlig for deg blonde krøller, fyldige røde lepper, et blendende hvitt smil, hennes forførende blikk og positur, iført et av hennes legendariske 50-talls antrekk. Men det ikke mange ser for seg er Norma Jeane Mortenson slik hun så ut før hun ble sexsymbol og skuespiller. De fleste vet ikke at hun hadde et komplisert forhold til moren sin, eller at hun jobbet i en ammunisjonsfabrikk før hun fikk jobb som modell og skuespiller i Hollywood. Klikk gjennom dette galleriet for å se den legendariske stjernen som du kanskje aldri har sett henne før.


Kjendiser som er HIV-positive

Noen kjendiser foretrekker å holde sitt privatliv så hemmelig som mulig, mens andre ikke har noe problem med å dele det med publikum. Når stjernene deler sine historier om viruset, har de imidlertid en tøff rekke med problemer, blant annet fordommene mot mennesker som bærer viruset, men de gir også mennesker med HIV en større plattform. Klikk gjennom for å finne ut hvilke kjendiser som har offentliggjort at de er HIV-positive.


Lavpunkt i karrieren: de verste filmene disse skuespillerene har spilt i

De kan ikke alle være Oscar-vinnere, men noen ganger er filmer så dårlige at du lurer på hvordan de i det hele tatt kom på kino. Fra komedier som ikke ga latter til dramaer som fikk publikum til å gjespe, sjekk ut denne listen over de verste filmene som kjente skuespillere noen gang har laget.


Sterke reaksjoner etter «Farmen»-finalen: – Avgjøres på verst tenkelig måte

«Farmen»-deltakerne er uenige om vinneren av årets «Farmen» ble en verdig vinner.


Heidi Lereng slått ut av «Farmen» rett før finalen: – Jeg hadde faktisk ikke sjans

Det ble ingen finale på Heidi Lereng.


Solveig Kloppen tar over stafettpinnen etter Henriette Steenstrup

Solveig Kloppen blir ny programleder for «Alle mot alle».


Prins Sverre Magnus fyller 16 år

Norges prins Sverre Magnus har fredag bursdag og fyller 16 år.


Oppvarming – slik får du i gang kroppen

Ved å bruke litt tid på å varme opp, forbereder du kroppen på anstrengelsene, og det handler om mer enn skadeforebygging. Riktig oppvarming gjør deg også mentalt klar og hjelper deg til å prestere bedre.


Berømte filmplott som er ødelagt av moderne teknologi

Tenk på alle filmene du har sett som handler om karakterer med falske identiteter, som går seg vill på et nytt sted eller ikke klarer å kontakte en person. Vi lever i en tid hvor teknologien er så viktig for oss og forandrer samfunnet vårt så raskt at det er blitt mer utfordrende å lage troverdige filmer som publikum kan forholde seg til. Mange kjente filmplott er blitt utdatert fordi den nye teknologien har forandret hverdagen vår fullstendig. Klikk gjennom galleriet for å se tilfeller der digitalisering, nettsteder eller apper har ført til at handlingen i flere kjente filmer føles utdatert og irrelevant.


Denne forlatte franske landsbyen er alt annet enn stille

Litt over 10 km fra Charles de Gaulle flyplass ligger landsbyen Goussainville - Le Vieux Pays som ligner på en spøkelsesby. Fullt av forlatte hus og øde gater, sjekk ut atmosfæren i denne merkelige lille byen i Val-d'Oise.


Stod for egen «Farmen»-feiring: Møtte opp i finstasen for å feire sesongen

«Farmen»-gjengen samlet seg for finalefest søndag kveld.


Bli mer aerodynamisk på sykkelen

Syklist og ingeniør Martin Toft Madsen gir fire råd til hvordan du blir mer aerodynamisk på sykkelen.


Daniel Godø ble historisk da han stakk av med «Farmen»-seieren: – Folk kommer ikke til å like det

Daniel Godø er vinneren av «Farmen» 2021 etter en nervepirrende finale.


Kjendiser som har kollapset, mistet bevisstheten og svimt av offentlig

Det er ikke bestandig så lett å være kjendis. Samme hvor du beveger deg er det fullt av paparazzier, og personlige forhold er av offentlig interesse. Det er spesielt interessant hvis du går på tryne, bokstavelig talt, enten svimer av eller kollapser i full offentlighet. Bare spør Elle Fanning, den unge skuespillerinnen som besvimte på et arrangement i Cannes. Hun er en av mange kjendiser som har gitt etter for presset og kollapset offentlig. Klikk videre for å se de andre berømte navnene.


De mest forferdelige vitenskapelige eksperimentene gjennom tidene

Mye av det vi vet er takket være vitenskapelig eksperimentering. Selv om vi har kommet langt når det gjelder etisk behandling av de det testes på, har vitenskapelig forskning en mørk og sjokkerende fortid. I dette galleriet kan du bla gjennom noen av de mest forferdelige vitenskapelige eksperimentene som er utført.


Ny sesong av «Kongen befaler»: - Mye syke ting som skjer

Fem nye kjendiser skal konkurrere om gullbysten i den nye sesongen av humorprogrammet til våren.


De majestetiske dyrene i Arktis

Økosystemet på jordens nordlige halvkule er et av de mest unike vi har. Klimaet er så kaldt at det er nesten ubeboelig, men det yrer likevel av dyreliv her. I de næringsrike farvannene lever noen av de største skapningene på jorden, så vel som noen av de minste. Bla gjennom galleriet for å se bilder av de majestetiske dyrene som lever i arktiske strøk.


Klar for TV-skjermen etter NRK-konflikten: – Jeg har det kjempefint, for guds skyld

Tidligere NRK-sportsanker Line Andersen håper det er idretten som får all oppmerksomhet, og ikke henne selv under vinter-OL.


Historiske og ikoniske tårn fra hele verden

Tårnene tjener alle slags formål. Enten de er bygget som forsvarsverk, religiøse formål, eller for telekommunikasjon, er disse unike byggverkene rangerte blant noe av den mest imponerende arkitekturen som er oppfunnet. Teknisk skiller tårnene seg fra "bygninger" ved at de ikke er konstruert for å være beboelige, men for å tjene andre funksjoner. Denne listen innkluderer imidlertid eksempler på skyskrapere som anses som multifunksjonelle. Bla gjennom dette galleriet og reis inn i skyene med denne oversikten over historiske og ikoniske tårn fra hele verden.


Adam Levine skaper full forvirring med ansiktstatovering – men er den ekte?

Maroon 5-frontmann Adam Levine skapte forvirring med ansiktstatovering på rød løper.


Nettavisens lesere har talt: Denne deltakeren vinner «Farmen» 2021

Nettavisens lesere har gjennom høsten stemt på sin favoritt.


Test: Apple-utfordrer med lang batteritid

Huawei bruker musklene i sin nye smartklokke, som er i solid kvalitet, har flust av treningsfunksjoner og god batteritid. Men den har også noen utfordringer.


«Love Island»-vinnerne går fra hverandre

Paret som møttes på «Love Island», har nå gått hver til sitt.


Skuespillere som har spilt roller utenfor komfortsonen

For å bryte seg fri fra rollemønster og utvide sitt skuespillerepertoar, har mange skuespillere valgt å spille roller som er helt forskjellige fra egen personlighet. Dette kan være forskjellige når det kommer til kjønn, rase eller rett og slett personlighet. Se hvilke skuespillere som har tatt på seg roller utenfor komfortsonen!


Ingenmannsland – jordens uberørte steder

Sivilisasjon finnes overalt, det er spor etter mennesker nesten overalt på hele kloden. Men noen steder har forblitt relativt urørte, enten på grunn av tøft klima eller isolasjon. Klikk gjennom galleriet og ta turen gjennom noen av verdens minst utforskede steder.


Livet i miniatyr, sjekk ut disse vakre små kreasjonene

Livet handler om perspektiv, selv om hjernen vår vanligvis foretrekker det de er vant til å se. Det er nettopp derfor en endring av perspektivet er en sunn øvelse for å holde oss på tå hev, og dette er hva disse kunstnerne oppnår gjennom sitt arbeid. Ved å lage miniatyrkunst, inkludert mat og gatescener, viser disse kunstnerne oss en ny måte å se på hverdagslige gjenstander, og hjelper oss med å utvikle en ny forståelse for det som vi ser på som dagligdags. Klikk gjennom dette galleriet for å møte disse fantastiske kunstnerne og miniatyrkunsten deres.


Horoskopsmote, de beste antrekkene til hvert stjernetegn

Hvert stjernetegn har sine unike egenskaper. Kvinner i krepsens tegn er mer romantiske, Væren er utadvendt og så videre. Disse egenskapene kan også relateres til klesstilen, og hva som passer til den enkelte. Sjekk ut dette galleriet for å finne ut hvilken stil som passer deg best ut ifra stjernetegnet ditt!


Stedene hvor du kan beundre verdens mest ikoniske byporter

Noen av de mest bemerkelsesverdige urbane landemerkene er byporter - en port som er, eller var, satt i en mur og tradisjonelt bygget for å danne et kontrollert tilgangspunkt inn og ut av en inngjerdet by. I lange tider passerte alt og alle, inkludert mennesker, varer og dyr, under disse imponerende byportene. Også kjøretøy som skulle inn og ut av en innegjerdet by, måtte via disse monumentale transittpunktene. Avhengig av deres historiske sammenheng fungerte byportene som formidable forsvarsverk. Men de tjente også andre formål. Skatter og avgifter ble innkrevd ved byporten. De ble ofte brukt til å kunngjøre offentlig informasjon, for eksempel sivile kunngjøringer, standarder for lokale tiltak og juridiske erklæringer. En byport kunne også fungere som en medisinsk post, hvor det ble utført helsekontroll for å redusere spredning av sykdom. Og de hadde også en mer makaber funksjon, som et sted for skrekk og advarsel når levningene fra henrettede kriminelle, forrædere og andre offentlige fiender ble stilt ut, så alle kunne se. Byportene finnes over hele verden i byer som går tilbake til antikken til rundt 1800-tallet. Noen er litt mer enn ruiner. Andre står fremdeles i sin fulle prakt, som symboler på rikdom og makt fra en svunnen tid. Bla gjennom galleriet og ta en titt på noen av de mest berømte byportene som er bygget.


COVID-19: Her får du tak i selvtest, og slik tester du deg

Enkelte ting er greit å ha hjemme, bare i tilfelle.


Vi lot en svenske teste Flåklypa Grand Prix: - Vad gör igelkotten?

Vi kan alt om svenske barnebøker, så hvor godt kjenner de vår kjære Ivo Caprino?


Sjeldne vintagebilder av musikere bak scenen

Sosiale medier har gjort artister mye mer tilgjengelige for fansen. På 60-, 70- og 80-tallet var livet helt annerledes. Heldigvis fanget fotografene mange ikoniske øyeblikk for ettertiden. Føler du for litt nostalgi? Bla videre i galleriet og sjekk ut disse ikoniske bildene av kjente artister bak scenen.


Måneskin til Slottsfjell

Eurovision-vinnerne Måneskin skal spille sin første konsert i Norge neste år.


Kjendiser som har kriminelle foreldre

Det er ikke alle kjendiser som er født med en sølvskje i munnen. Mange populære stjerner har hatt det vanskelig i livet. Vi tenker spesielt på kjendiser som vokste opp med kriminelle foreldre. Jackie Chan, for eksempel, er en av verdens mest kjente filmstjerner. Men visste du at foreldrene hans var involvert i en forbrytelse som var så oppsiktsvekkende at det ble laget film om paret? Klikk på galleriet for å se flere kjendiser med kriminelle foreldre.


Dette er de nye deltakerne i «Kongen befaler»

Fem nye kjendiser skal konkurrere om gullbysten i den nye sesongen av humorprogrammet til våren.


Disse kjendisene feirer ikke jul

Mens det feires jul rundt om i verden, er det ikke alle som deltar i feiringen, der i blant noen Hollywood-kjendiser. Det er mange kjente ansikter som ikke feirer denne julen. Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut hvem de er.


Vandrende fisk og flygende lemurer – merkelige dyr du aldri har hørt om

På skolen og i oppveksten lærer vi ofte om de samme velkjente dyrene – løver, elefanter, hunder, apekatter – med det finnes så mange undervurderte dyrearter vi sjelden lærer noe om! I alle kanter av verden finnes merkelige og imponerende skapninger vi som ofte overgår fantasien, i alle slags former og farger bare naturen klarer å lage. Klikk igjennom for å få en grundig introduksjon til de merkeligste og mest fantastiske dyrene som finnes i verden.


Land som har skiftet navn

Det er blitt vedtatt at Makedonia skal skifte navn. Dette landet på Balkan skal hete Republikken Nord-Makedonia, som følge av en lang konflikt med nabolandet Hellas. Det er imidlertid ikke det eneste landet som har forandret navn, mange andre land har gjennomgått lignende navnedisputter. Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut hvilke land som har skiftet navn.


Den dominikanske republikk: Lær mer om denne karibiske perlen

Ta deg en virtuell reise og lær mer om Den dominikanske republikk! Denne øyen i Karibia grenser til to hav, og tilbyr vakre strender og en rik historie. Klikk gjennom galleriet og oppdag sjarmen til Den dominikanske republikk!


Julespalten: Silje Sandmæl (43)

Silje Sandmæl har sterke tradisjoner når det gjelder jakten på det perfekte juletreet.


Marylin Manson fratatt Grammy-nominasjon: Dette skal være årsaken

Marilyn Manson var nominert til beste rap-låt sammen med Kanye West og Jay-Z for «Donda»-singelen «Jail».


Kjendiser som elsker reality-TV mer enn det du gjør

Hvem liker ikke å flykte fra virkeligheten og fordype seg i dramaet som foregår i reality-serier på TV? Du kommer til å bli overrasket over hvor mange kjendiser som elsker å gjøre akkurat dette! I det følgende galleriet kan du finne ut hvem av de superberømte Hollywood-kjendisene som elsker reality-TV, og hva som er favorittseriene deres!


TV 2 tilbyr gratis nettinnhold

Strekker ut en hånd til Telenor-kunder med svarte skjermer.